Υποψήφιος με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου θα είναι ο κ. Αριστείδης Μωυσιάδης, Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Μωυσιάδης ανέφερε τα εξής: “Με εμπιστεύτηκε, τον εμπιστεύομαι, συνεχίζουμε…Μαζί στις 8-10-23 θα δώσουμε την πολιτική μάχη για την Δράμα, την Παράταξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης για ολόκληρη την Περιφέρεια. Χρήστο Μέτιο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αναγνώριση των προσπαθειών μου, στην Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και με συνεχή προσπάθεια επίτευξης της ενδοπεριφερειακής συνείδησης, συνεχίζουμε…”.

Ο κ. Μωυσιάδης εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας το 2019 με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”. Κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία ανεξαρτητοποιήθηκε και στη συνέχεια ανέλαβε θέση ευθύνης στη διοίκηση της Περιφέρειας. Είχε ιδρύσει τη δημοτική παράταξη “Αγαπάμε Δράμα” και ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας.