Επίσκεψη στη Δράμα πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος και πρώην Υπουργός. Στις συναντήσεις του τον κ. Τσαλακώτο συνόδευε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δράμας, στο οποίο συμμετείχε, μεταξύ άλλων, και ο πρώην Βουλευτής κ. Χρήστος Καραγιαννίδης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κ. Τσακαλώτος «…επισκέφθηκε το Κ.Υ. Νευροκοπίου κι ενημερώθηκε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, πρωτίστως το θέμα της μεγάλης υποστελέχωσης του προσωπικού. Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δήμαρχο Νευροκοπίου κ. Κυριακίδη Γιάννη και Δημοτικούς Συμβούλους. Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με επίκεντρο ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την επιστροφή και παραμονή νέων στο χωριό. Φυσικά έγινε κι ενημέρωση για τα προβλήματα του Δήμου με πρώτο το θέμα του επιδόματος θέρμανσης».

Επίσης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Δράμα, ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Πούλιο και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Δράμας, μίλησε σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Ωδείο, ενώ το Σάββατο 13 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τα Κύργια και συναντήθηκε με στελέχη του Δήμου Δοξάτου (Κική Παπαζώτου, Αντιδήμαρχος, Χαριτωνίδης Γιάννης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργόπουλος Γιώργος, Πρόεδρος Κοινότητας Κυργίων, Γρηγοριάδης Γιάννης, Πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Αθανασίου).