ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ

 

 

  • Χρ. Μαμσάκος: «Για την παράταξή μας ο τομέας υγείας παίζει πρωτεύοντα ρόλο»
  • Α. Ανυφαντής: «Πιστεύω ότι μπορώ και από αυτό το μετερίζι να βοηθήσω τους πολίτες, πέρα από την προσφορά μου στο Νοσοκομείο»

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 ο Χειρούργος Οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κ. Άγγελος Ανυφαντής. Η παρουσίαση της υποψηφιότητας έγινε από το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.

Στις δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Μαμσάκος ανέφερε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μια νέα υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές, του Επιμελητή Β’, Χειρουργού Οφθαλμίατρου του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, κ. Άγγελου Ανυφαντή. Μια εξαίρετη προσωπικότητα, ένας λαμπρός επιστήμονας. Για την παράταξή μας ο τομέας υγείας παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Το έχουμε άλλωστε αποδείξει σαν στάση, γιατί ήμασταν ο πρώτος Δήμος που επιχορήγησε το ενοίκιο επικουρικών γιατρών για να μπορούμε να υποστηρίξουμε το Νοσοκομείο μας και συγχρόνως να φέρουμε επίκουρους γιατρούς εδώ στο δημόσιο Νοσοκομείο της Δράμας. Θεωρώ, λοιπόν, ότι με τη συμμετοχή του κ. Ανυφαντή θα ενισχύσουμε ακόμα πιο πολύ το θέμα της υγείας και του Νοσοκομείου, γιατί σήμερα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάμε όλοι μας, οι γιατροί παίζουν καθοριστικό ρόλο και στηρίζουν πολίτες». Ακόμη ο Δήμαρχος Δράμας, απευθυνόμενος στο νέο μέλος της παράταξής του, σημείωσε: «Άγγελε σε καλωσορίζω στην παράταξή μας “Ενώνουμε τη Δράμα” και θεωρώ ότι μέσα από τη δική σου συμβολή, θα λύσουμε θέματα και προβλήματα που απασχολούν πάρα πολλούς συμπολίτες μας. Σε ευχαριστώ πολύ».

Από την πλευρά του ο κ. Ανυφαντής δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, για την πρόσκληση στην παράταξη. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η πρόσκληση αυτή, την οποία αποδέχομαι, γιατί στο πρόσωπό μου αναγνώρισε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει προσφέρει στους πολίτες της Δράμας και προφανώς μπορεί να προσφέρει και στο μέλλον ίσως από κάποια άλλη θέση. Τον ευχαριστώ πολύ. Συντάσσομαι μαζί του και εύχομαι όλα να πάνε καλά». Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τα κοινά, ο κ. Ανυφαντής επεσήμανε: «Ο ρόλος του γιατρού είναι να ασχολείται με τους πολίτες, οπότε έχω άμεση σχέση με τους πολίτες καθημερινά, ακούω τα προβλήματά τους, τους αφουγκράζομαι και πιστεύω ότι μπορώ και από αυτό το μετερίζι να τους βοηθήσω, πέρα από την προσφορά μου στο Νοσοκομείο».