ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ

  • Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 17.00, στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης», οι Παλαίμαχοι του ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της ΙΡΑ Δράμας

 

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στις 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Κρατχίδης». Αντιμέτωπες στο φιλικό παιχνίδι θα είναι η ομάδα Παλαιμάχων του ΚΑΟΔ και η ομάδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA Δράμας.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι δύο θρύλοι του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα της IPA Δράμας, ενώ προσκλήθηκαν να συμμετέχουν και όλες οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Νομού Δράμας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Τοπική Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στο πλαίσιο των κοινωνικών της εκδηλώσεων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση μιας οικογένειας συμπολιτών μας, της οποίας το πέντε μηνών μοναδικό ανήλικο τέκνο τους αντιμετωπίζει εκ γεννηθείς σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και υποβάλλεται σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Για τον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό εκδόθηκαν και διατίθενται εισιτήρια του 1 ευρώ και όποιος Σύλλογος, Φορέας, Εταιρεία ή μεμονωμένα οποιοσδήποτε πολίτης θελήσει να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή μπορεί να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της IPA Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιο στα τηλ. 25210-60040 και κιν. 6940435383.