ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΨΗΜΑΛΗ

 

 

  • Χρ. Μαμσάκος: «Η Δημοτική μας Αρχή δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, με τα παιδιά και τους νέους που αθλούνται σε αυτούς τους χώρους»
  • Γ. Καψημάλης: «Ήταν ένα αίτημα και των συλλόγων, περισσότερο για τα ατυχήματα που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στους αθλητές»

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του παρκέ του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «Δ. Κραχτίδης», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις 19 έως τις 28 Νοεμβρίου. Για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων μίλησαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε., εντός του κλειστού γυμναστηρίου, τόσο ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος όσο και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου κ. Γιάννης Καψημάλης, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

Ο κ. Μαμσάκος στις δηλώσεις του επεσήμανε: «Μια σημαντική παρέμβαση στο γήπεδο “Κραχτίδη” έχει λάβει τέλος. Είναι ήδη πανέτοιμο και θα δοθεί προς χρήση σε όλους τους συλλόγους το ανακαινισμένο παρκέ, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα ατυχήματα των αθλητών, αλλά και να δώσουμε συγχρόνως έναν αγωνιστικό χώρο εφάμιλλο των προσπαθειών που κάνουν όλα τα σωματεία, είτε είναι σχετικά με το άθλημα του χάντμπολ, του βόλεϊ, του μπάσκετ, ρυθμικής γυμναστικής και όσες ακόμη ομάδες ασχολούνται σε αυτό το χώρο». Ο Δήμαρχος Δράμας υπογράμμισε: «Η Δημοτική μας Αρχή δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, με τα παιδιά και τους νέους που αθλούνται σε αυτούς τους χώρους», προσθέτοντας: «Παραδίδουμε, λοιπόν, αυτό το στολίδι. Σε αυτό τον χώρο έχει να γίνει παρέμβαση πάρα πολλά χρόνια. Εμείς κάνουμε πράξη αυτό που δεσμευτήκαμε απέναντι στους αθλητές και στους συλλόγους και παραδίδουμε αυτό το μοναδικό χώρο, για να αποφεύγεται η πρόκληση ατυχημάτων».

Ο κ. Καψημάλης ανέφερε ότι «ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου στο “Κραχτίδη”» και συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Το κόστος της συνολικής παρέμβασης στο παρκέ είναι περίπου στις 15.000 ευρώ. Ήταν ένα αίτημα και των συλλόγων, περισσότερο για τα ατυχήματα που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στους αθλητές. Νομίζω ότι έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Η όλη παρέμβαση διήρκεσε περίπου 10 μέρες και θα δοθεί προς χρήση στους συλλόγους και σε όλους τους αθλητές που χρησιμοποιούν αυτόν το χώρο».