ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ – ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

 

  • Έως 27-3-2020 το πρώτο απαγορευτικό με σίγουρη επέκταση για το ολόκληρο τον Απρίλιο – Νέο ποδοσφαιρικό μνημόνιο
  • Η Ευρώπη (πρωτίστως) στη δύνη -Κλειστά σύνορα, καθεστώς εμπόλεμης κατάστασης
  • Ουχάν (Κίνας) θυμίζει η Δράμα – Η ατομική ευθύνη είναι υποχρέωση στην κοινωνία

 

 

Αλήθεια ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις πλέον, η χρονολόγηση θα έχει ως αναφορά το θανατηφόρο αυτό κορωνοΐο, θα είναι προ και μετά. Είναι μια κατάσταση που ακουμπά όλο τον πλανήτη και κάθε δραστηριότητα, οπότε η επιμέρους αναφορά είναι πλέον πλεονασμός.

Στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, Ιταλία και Ισπανία, οι νεκροί καθημερινά ανέρχονται σε τριψήφιο αριθμό και η κατάσταση ξεπέρασε κάθε όριο και προσέγγιση.

Ο φονικός ιός είναι εδώ, οφείλουμε να τον νικήσουμε με συμπεριφορές και πρακτικές που θα έχουν ανταπόκριση στην ίδια την κοινωνία με γνώμονα τη δική μας προσωπική ευθύνη.

Τέλος, οι ανεύθυνες συμπεριφορές τύπου «Ελληνάρα» ανήκουν στην προ κορωνοϊού εποχή. Τώρα η ατομική ευθύνη είναι κοινωνική επιταγή, είναι μονόδρομος για αποφυγή απρόβλεπτων καταστάσεων.

 

Δόξα: το μέλλον της ανήκει

 

Η μετά-κορωνοϊού Δόξα πρέπει να έχει ως «μπούσουλα» ένα προγραμματισμό σε θεωρητικό πλάνο (τώρα), οπότε όταν λειτουργήσει η κοινωνία και το σύστημα να είσαι έτοιμος να εφαρμόσει τα «θέλω» σου και τα «πρέπει» της κατηγορίας. Το ιδιοκτησιακό-διοικητικό κενό μπορεί να «καλυφθεί» σε μία συστράτευση δραμινών – δοξέικων δυνάμεων, οπότε η αναμονή μεγαλόσχημων είναι ευσεβείς πόθοι. Η επιθυμία του Δραμινού Γιάννη Καραϊσαρλή να ενεργοποιηθεί μαζί με την Δραμινή κοινωνία σε ένα ρεαλιστικό οικονομικό προγραμματισμό είναι εφικτός στόχος, δεδομένου ότι η ΠΑΕ είναι άνευ βαριδίων και υποχρεώσεων.