ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΜΕ 15 ΜΑΤΣ ΣΕ 54 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ «ΣΦΙΚΤΗ» ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ (ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ (RAYCAP) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

· Θ. Ξανθόπουλος (Βουλευτής Ν. Δράμας): Ο κ. Αποστολίδης είναι βαθιά Δοξαίος

· Χ. Γρηγορίου (νομικός ΠΑΕ): Ο φάκελος της Δοξας είναι υποδειγματικός, η θεώρηση στο Εφετείο καθιστά τυπική την ΕΕΑ

· Αποκτήθηκε ο μέσος Αγγελόπουλος, κοντά σε Βραζιλιάνο

· Τ. Καραγιαννίδης (Πρόεδρος ΠΑΕ): Το πρωτόκολλο για παρουσία στο γήπεδο είναι αυστηρό

 

Αυτός ο Γενάρης του 2021 τα είχε όλα για την ΠΑΕ Δόξα. Αγωνία, αμφισβήτηση, προσωρινή δικαίωση και επιτέλους δράση.

Ήδη χθες, Τετάρτη 27-1-2021, η ομάδα μπήκε στο πρωτάθλημα την 4η αγωνιστική και φιλοξενήθηκε στα Τρίκαλα. Το αγωνιστικό καλεντάρι είναι για το Βιβλίο Γκίνες, αφού αναμένουν 16 ματς σε 54 ημέρες και εδώ έχουμε το απόλυτο σκοτσέζικο ντουζ, καθώς από την αγωνιστική απραξία η ομάδα περνάει στην ανά τριήμερο δράση.

 

Ντέρμπι με Διαγόρα και Χανιά

 

Πριν αποχωρήσει ο Γενάρης και μετά από 11 (!!!) μήνες, η Δόξα αγωνίζεται ξανά στο γήπεδό της, υποδεχόμενη τον Διαγόρα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού οι Ροδίτες δείχνουν δυνατοί. Την Τετάρτη 3-2-2021 η ομάδα φιλοξενείται στα Χανιά, στο ματς της πρεμιέρας, που είχε αναβληθεί.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, γνωρίζοντας τα του Γολγοθά, προσπαθεί να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες, πέραν την ανάλογης φυσικής κατάστασης.

Έτσι, οι πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθιστούν ως ύψιστη ανάγκη την ενίσχυση του έμψυχου υλικού, μετά και την αποχώρηση των Ολλανδών και Αργεντίνων παικτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η έλευση του 23χρονου μέσου Βασίλη Αγγελόπουλου είναι προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ κοντά είναι και η έλευση Βραζιλιάνου παίκτη.

 

Θ. Ξανθόπουλος: Βαθιά Δοξαίος ο Κ. Αποστολίδης

 

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Δράμας κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος ανέφερε σχετικά με την οικονομική στήριξη της Δόξας από την εταιρεία Raycap: Ναι, συναντήθηκα με τον κ. Κώστα Αποστολίδη και η στήριξή του στη Δόξα ήταν άμεση. Απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά Δοξαίος. Μάλιστα, υπέγραψε και έγγραφη γνωστοποίηση για τη χορηγία συνολικά 500.000 ευρώ σε βάθος πενταετίας.

 

Χ. Γρηγορίου: Υποδειγματική η Δόξα

 

Σε δήλωσή του ο νομικός της ΠΑΕ Δόξα κ. Χάρης Γρηγορίου ανέφερε: Η θεώρηση από το Εφετείο της προσωρινής διαταγής θα είναι η οριστική απεμπλοκή από την ΕΕΑ. Η Δόξα είναι υποδειγματική στο φάκελό της.