ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Δ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

Απάντηση στην ανακοίνωση του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Χρήστου Καραγιαννίδη (δημοσιεύεται στη σελίδα 5 της εφημερίδας) εκδόθηκε από πλευράς του Βουλευτή Ν.Δ. κ. Δημήτρη Κυριαζίδη.

Ο κ. Κυριαζίδης στην απάντησή του αναφέρεται στο θέμα των Φυλακών Νικηφόρου («Τρία χρόνια λοιπόν πέρασαν και ακόμη οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κατασκευάσουν μία κορδέλα για τα εγκαίνια»), αλλά και στη γενικότερη στάση του κ. Καραγιαννίδη («στις αυθεντίες πρέπει να στέκεται κανείς προσοχή, μια και ενισχύουν και καλύπτουν με τη βαρύτητά τους και προς ίδιο και κομματικό συμφέρον, τη μπόχα και τη δυσωδία της πολιτικής του τόπου μας»).

Στην ανακοίνωση του κ. Κυριαζίδη (η οποία αν και δεν στάλθηκε στην εφημερίδα «Εργασία… συν» για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύεται αυτούσια) αναφέρονται τα εξής:

Το παιδί μίλησε και ανακαλύπτοντας τη Δράμα, ανακάλυψε ότι γίνονται και έργα για την περάτωση των φυλακών Νικηφόρου.

Βεβαίως αναφερόμαστε στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΝΑΤΟ, ο οποίος εάν γνωρίζετε-θυμάστε είναι και Βουλευτής Δράμας. Ναι, αυτός που «έσκιζε»τα ιμάτιά του κραυγάζοντας κατά τη γνωστή και συνήθη τακτική-πρακτική των δήθεν δημοκρατών και προοδευτικών «ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ – ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ».

Βεβαίως, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τις δημόσιες νουθετήσεις του προς πάντες και προς εμένα τον ίδιο προσωπικά και τον ευχαριστώ, γιατί στις αυθεντίες πρέπει να στέκεται κανείς προσοχή, μια και ενισχύουν και καλύπτουν με τη βαρύτητά τους και προς ίδιο και κομματικό συμφέρον, τη μπόχα και τη δυσωδία της πολιτικής του τόπου μας.

Τέλος για τη ταμπακιέρα (φυλακές Νικηφόρου), να επαναλάβω ότι η Νέα Δημοκρατία επανεκκίνησε το όλο έργο περάτωσης των φυλακών τη διετία 2012-2014, με την επιχορήγηση του ποσού των οκτώ (8) εκατομμυρίων ευρώ και εναπέμεινε η υδροδότησή τους.

Το εν λόγω έργο όπως αναφέρει και ομολογεί σε σχετική απάντησή του (υπ’αριθμ.: 50/1-4-2015 – επισυνάπτεται) ο τέως Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ (κ. Νικόλαος Παρασκευόπουλος): «χρηματοδοτείται από διαθέσιμες πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Εσόδων, ωστόσο εάν επιταχυνθούν οι προαναφερθείσες εργασίες υδροδότησης, θα απαιτηθούν επιπλέον πιστώσεις εντός του 2015 από το Π.Δ.Ε., οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλισθεί».

Τρία (3) χρόνια λοιπόν πέρασαν και ακόμη οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κατασκευάσουν μία κορδέλα για τα εγκαίνια. Άλλωστε σε αυτά είναι «μανούλες».

«Να τους χαιρόμαστε».