Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (23/1) στο Δήμο Παρανεστίου και συγκεκριμένα στον οικισμό της Πρασινάδας της Τοπικής Κοινότητας Σίλλης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αναστάσιο Καγιάογλου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σίλλης κ. Ηρακλή Σιαμίδη.

Συνομίλησαν επίσης και με κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαπίστωσε πως υπάρχουν προβλήματα από κατακρημνίσεις βράχων στην διάρκεια της διαδρομής, καθώς χρειάζεται να γίνουν και παρεμβάσεις σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Καγιάογλου δρομολογήθηκαν από κοινού δράσεις για παρεμβάσεις ώστε να είναι ασφαλής η διέλευση των κατοίκων και των επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του στην Εργασία…συν” δήλωσε μεταξύ άλλων πως:

“…γίνονται προσπάθειες να διορθωθούν σημεία του οδικού δικτύου που έχουν καταστεί δύσβατα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύουν οι πολίτες αλλά και το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής. Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Καγιάογλου θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να μην υπάρχουν προβλήματα στην ορεινή αυτή περιοχή του Δήμου Παρανεστίου”

Ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καγιάογλου δήλωσε με τη σειρά του τα εξής:

“Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για το ενδιαφέρον του και όπως δήλωσε και ο ίδιος συνεργαζόμαστε άψογα προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή διέλευση των δημοτών μας αλλά και των επισκεπτών της περιοχής. Είναι γεγονός πως λόγω των δυσμενών και σε πολλές περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις αλλά με τη συνεργασία και τη θετική διάθεση θα αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Είμαστε εδώ για τους πολίτες και δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό ανταποκρινόμενοι στον ρόλο που μας ανέθεσαν”.

Τέλος ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σίλλης κ. Ηρακλής Σιαμίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία των δύο αυτοδιοικητικών στελεχών στην περιοχή και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως “η Πρασινάδα αλλά και γενικότερα η Τοπική Κοινότητα Σίλλης καθώς και ολόκληρος ο ορεινός Δήμος Παρανεστίου έχει δίπλα του υπεύθυνους συναδέλφους οι οποίοι όποτε τους ζητηθεί είναι παρόντες”, ευχαριστώντας και αυτός με τη σειρά του τόσο τον Δήμαρχο Παρανεστίου όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για το διαχρονικό ενδιαφέρον τους.