Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Hotel Kouros, με μεγάλη επιτυχία, η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Δράμας με την Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), με θέμα την επέκταση του φυσικού αερίου στην Δράμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων, εν δυνάμει καταναλωτές, καθώς επίσης και επαγγελματίες του κλάδου του φυσικού αερίου. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ Δρ. Μάριος Τσακας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, οι οποίοι ανέδειξαν με τις τοποθετήσεις τους αμφότεροι την σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου. Όπως ειπώθηκε, το εμβληματικό έργο του δικτύου του Φυσικού Αερίου προσδίδει μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Ο κ. Τσακας επίσης αναφέρθηκε στον μελλοντικό στόχο της ΔΕΔΑ, για πλήρη κάλυψη των αναγκών σε περιοχές της ΠΕ Δράμας. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το έργο του Φυσικού Αερίου μπορεί να αποτελέσει βασικό συντελεστή προσέλκυσης επενδύσεων και δημιουργίας θέσεων εργασίας. Τα στελέχη της ΔΕΔΑ κ. Δημήτρης Αυλωνίτης και κ. Βασίλης Λογοθέτης παρουσίασαν το έργο, το δίκτυο και την εμπορική πολιτική της ΔΕΔΑ. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων τόσο ο κ. Τσακας όσο και τα στελέχη της ΔΕΔΑ απάντησαν σε μια σειρά από ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χ. Παπαθεοδώρου, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Α. Καγιαογλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ι. Καψημαλης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ-Θ κ. Α. Παυλίδης, σύμβουλοι του Α’ και Β’ βαθμού ΟΤΑ, πρόεδροι επαγγελματικών οργανώσεων και συλλόγων, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Δράμας και άλλοι επίσημοι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, που συνέβαλαν στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ευχαριστούμε επίσης το ξενοδοχείο Κούρος για την ευγενική χορηγία και για την άρτια οργάνωση της αίθουσας. Ενημερώνουμε επίσης ότι η παρουσίαση έχει αναρτηθεί στο portal του Επιμελητηρίου Δράμας www.dramanet.gr

Επιμελητήριο Δράμας