Μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού όπου βρίσκεται μετά την ομολογία για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει με δήλωσή του στον ΑΝΤ1 όσα ακούγονται για την αγορά του οικοπέδου.

Μέσω της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, ο συζυγοκτόνος εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της κόρης του Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν.

“Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο” είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, προχωρά σε διευκρινίσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. “Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του” δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα” πρόσθεσε.

 

Επίσης σημείωσε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας “Κρητικός”. “Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του” τόνισε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: “Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια”. Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν “την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο” κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Πηγή: enikos.gr