Είθισται μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εμπλεκόμενοι σε αυτές ως υποψήφιοι να δημοσιοποιούν κάποιο ευχαριστήριο προς τους πολίτες. Βέβαια, τις περισσότερες φορές πρόκειται για ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη μαζί με κάποιου είδους προγραμματικές θέσεις για την επόμενη περίοδο.

Η υποψήφια Δήμαρχος Δοξάτου, επικεφαλής της παράταξης «συνΕργάζομαι», κ. Κυριακή Παπαζώτου δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook ένα ευχαριστήριο μήνυμα, αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Πέρα από τις ευχαριστίες, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η κ. Παπαζώτου περιγράφει ουσιαστικά εμπειρίες και συναισθήματα από την προεκλογική περίοδο.

Αναλυτικά η κ. Παπαζώτου έγραψε:

Είναι κάποιες φορές που ακόμα και οι πιο σημαντικές λέξεις όπως το ευχαριστώ και το σ’ αγαπώ είναι μικρές για να εκφράσει κανείς όσα νιώθει…

Αυτό νιώθω συνεχώς εδώ και μερικούς μήνες, γιατί όσο με άγγιξαν τα λόγια σας και τα βλέμματά σας δε με άγγιξε τίποτα…

Καμία κακία, καμία ήττα, κανένας πόνος δεν μπορεί να χτυπήσει και να διαπεράσει την ασπίδα που απλώσατε μπροστά μου με τις κουβέντες, τα χαμόγελά σας, τα λόγια αγάπης, τα δάκρυά σας, την ομορφιά σας, τις ψυχές σας…

Όλου του κόσμου τα καλά να μου είχαν δώσει δεν θα αντάλλαζα αυτήν την εμπειρία.

Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, μεγάλωσε η οικογένειά μου, έφαγα, ήπια και κοιμήθηκα σε άλλα σπίτια, αγκάλιασα, φίλησα, χαμογέλασα, συγκινήθηκα, δάκρυσα, παραπονέθηκα, απογοητεύτηκα, ζήλεψα, λυπήθηκα, πόνεσα, ευχαριστήθηκα, γεύτηκα τα πάντα, όλες αυτές οι λέξεις δείχνουν ότι ζούσα…

Μέσα σε σχεδόν 4 μήνες έζησα όσα δεν έζησα 30 χρόνια…

Δεν άφησα ούτε μία στιγμή να πάει χαμένη, αλλά ούτε μία στιγμή χάθηκε ο στόχος μπροστά από τα μάτια μου, η ευημερία αυτού του τόπου! Η ομάδα αυτή θα ζει και θα παλεύει γι’ αυτό όσο αντέχει! Και δείχνει να αντέχει… και υπόσχεται ότι θα αντέχει…

Ομορφιές μου σας ευχαριστώ και σας αγαπώ… περισσότερο από όσο αυτές οι λέξεις το λένε!

Είναι και κάποιοι άνθρωποι που αγκάλιασαν αυτήν την ομάδα, κάνοντας κάθε υπέρβαση, στάθηκαν δίπλα μας με κάθε τρόπο στα εύκολα και στα δύσκολα… ξέρουν αυτοί ποιοι είναι… ξέρουν καλύτερα από όλους!

Είναι άνθρωποι απλοί και υπέροχοι, είναι το δώρο μας, έγιναν φίλοι μας, γονείς μας, αδέρφια! Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ όλου του κόσμου!

Ευχαριστώ και τους δημότες μας, που μας αγκάλιασαν και μας καλοδέχτηκαν στα σπίτια τους, στις πλατείες, στα μαγαζιά, στα καφέ και στις ταβέρνες… ακούραστοι και υπομονετικοί.

Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους γονείς του άντρα μου, τα αδέρφια μας και τους συγγενείς μας… ιδιαίτερα και ξεχωριστά τον ξάδερφό μου Γιώργο γιατί έδωσε όλο του το είναι, κόντρα σε κάθε δυσκολία.

Ευχαριστώ τα παιδιά μου για την υπομονή και τις βραδινές αγκαλιές, αλλά σ’ αυτά οφείλω μία τεράστια συγνώμη για όσα τους στέρησα.

Ευχαριστώ τον άντρα μου γιατί με την παρότρυνσή του και την υποστήριξή του έζησα όλα αυτά τα υπέροχα!

Και θα συνεχίσω να προσπαθώ συνεπής στην εντολή των ψηφοφόρων μας… γιατί πιστεύω ότι μπορούμε…

Γιατί πιστεύω ότι τα χέρια μας θα πλέκουν θαύματα,

ότι τα μακρινά θα γίνουν κοντινά, ότι στο χάρτη οι γραμμές θα γίνουνε πουλιά και ότι θα δούμε τον ήλιο τα μεσάνυχτα

ότι θα φτιάξουμε μιαν αρχή με ένα υπέροχο μετά,

σπίτι μεγάλο να χωράει την καρδιά!

#χρόνοςδίχωςαγάπηείναιχαμένοςχρόνος