Σε ευχαριστήριο μήνυμά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η απερχόμενη Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αλίκη Σωτηριάδου αναφέρει τα εξής:

Θέλησα να περάσουν οι μέρες, ώστε να μην παραλείψω άθελα κάποιον που θα έπρεπε να ευχαριστήσω ή κάποιον που θα έπρεπε να συγχαρώ…

Ευχαριστώ λοιπόν θερμά όλους τους συμπολίτες μας, που προσήλθαν στις κάλπες και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ακόμα κι εκείνους που σε ένα ανέλπιστο ταξίδι που τους «έλαχε» άδραξαν την ευκαιρία να συναντήσουν μετά από καιρό τα αγαπημένα τους πρόσωπα και με αυτή την ευκαιρία συμμετείχαν στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν συνειδητά τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ και τους/τις υποψήφιους/ες συμβούλους και τοπικούς συμβούλους της παράταξής μας.

Ευχαριστώ όλους εκείνους τους απλούς πολίτες, νέους και γεροντότερους που στάθηκαν σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθειά μας, την οικογένειά μου και τις οικογένειες των υποψηφίων του συνδυασμού μας για την κατανόηση που επέδειξαν στις πολύωρες απουσίες μας και για την συμπαράστασή τους.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που από το 2002, στην 5η συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση εξέφρασαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό δίνοντάς μας για 5η συνεχή φορά ισχυρή πλειοψηφία. Αυτή είναι πραγματική ανταμοιβή της έως σήμερα προσφοράς μου στα κοινά του τόπου μας.

Ευχαριστώ ισότιμα και εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, στην 3η εκλογική αναμέτρηση και μετά από μία μόνο θητεία ως Δημοτική Αρχή στον νέο Δήμο Παρανεστίου, έχοντας αντιληφθεί το έργο που πραγματοποιήθηκε και τα έργα που προετοιμάστηκαν για το Δήμο μας την τρέχουσα δημοτική περίοδο για να υλοποιηθούν στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Εύχομαι από καρδιάς το έργο αυτό να μη χαθεί, είναι μεγάλο και πρέπει να υλοποιηθεί γιατί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του το αξίζουν!

Συγχαίρω τη νέα Δημοτική Αρχή για τη νίκη της.

Συγχαίρω και εκείνους που από θεσμικές θέσεις συνεόρτασαν τη νίκη της παράταξης που κέρδισε το βράδυ των εκλογών. Επισημαίνω ότι όπως όλοι παρακολούθησαν, ονόμασαν τη νίκη –γνωρίζοντάς το προφανώς πολύ καλύτερα από εμάς- δική τους νίκη! Τους εύχομαι από καρδιάς κάποτε να είναι σε θέση να γιορτάσουν την προσωπική τους νίκη, όχι απλά με την εκλογή ή την επανεκλογή τους αλλά με το έργο που ο λαός τους έχει αναθέσει να επιτελέσουν από τη δική τους θέση. Αυτό θα ήταν πραγματικά καλό για όλη την κοινωνία του Νομού μας.

Ευχαριστώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, οι οποίοι σε όλη την προεκλογική περίοδο και έως σήμερα, έχοντας επίγνωση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης αγωνίσθηκαν με πολιτικό ήθος, σεβάστηκαν το εκλογικό σώμα, πορεύτηκαν μαζί μου πραγματικά ανεξάρτητοι, χωρίς δεκανίκια, σεβόμενοι το θεσμό και δεν έκαναν καμία έκπτωση στις αξίες που διδαχθήκαμε, για μια νίκη που δεν θα μας ταίριαζε.

Είμαι πραγματικά περήφανη και τους ευχαριστώ.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι ελπίζοντας στην υλοποίηση όλων των έργων που έχουμε ήδη εντάξει, δημοπρατήσει ή ωριμάσει, θα αγωνιστούμε όπως πάντα για το καλό του συνόλου των συνδημοτών μας με πνεύμα συνεργασίας βοηθώντας τη νέα Δημοτική Αρχή στο έργο που καλείται να επιτελέσει.

 

Αλεξάνδρα Μαρίνα (Αλίκη) Σωτηριάδου

Επικεφαλής της παράταξης

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ