Την τελευταία του συνεδρίαση για το 2020 πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας, το απόγευμα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της προημερησίας διάταξης συζήτησης ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, μετά από σχετικό ερώτημα, ενημέρωσε το σώμα όσον αφορά την εξέλιξη των έργων που σχεδιάζονται σε σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Ουσιαστικά, με όσα ανέφερε ο κ. Μαμσάκος προανήγγειλε θετικές εξελίξεις μέσα στο 2021 τόσο για το ζήτημα των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου «Αλέκος Φρούσιος» όσο και για το ζήτημα του Κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαμσάκος, για τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, ανέφερε: «Είμαστε στην τελική φάση. Είμαστε σε συνεννόηση με τους μηχανικούς του κ. Θεοδωρίδη. Θα μας οριστικοποιήσουν τη μελέτη, μέχρι τεύχη δημοπράτησης, και σκοπεύουμε μέσα στο 2021 τις κερκίδες να τις εντάξουμε στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Άρα θεωρητικά μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2021 θα έχει κατατεθεί η πρόταση του Δήμου Δράμας για χρηματοδότηση των κερκίδων μέσα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”».

Σχετικά με το Κολυμβητήριο, ο Δήμαρχος Δράμας επεσήμανε: «Είμαστε σε επικοινωνία στενή με τον κ. Αποστολίδη και τους μηχανικούς της Raycap. Ήδη συζητάν οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες μαζί με τους μηχανικούς του κ. Αποστολίδη, για να έχουμε κάποιες προτάσεις για το Κολυμβητήριο, όπου σε μεγάλο βαθμό, τις επόμενες ημέρες, θεωρώ ότι θα έχουμε την τελική πρόταση από την εταιρεία Raycap για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στην ανακατασκευή όλου του Κολυμβητηρίου».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του για το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο κ. Μαμσάκος τόνισε: «Θεωρώ ότι τα νέα το 2021 πάνω σε αυτά τα θέματα θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση και νομίζω ότι έργα τα οποία βαλτώνανε εδώ και πολλά χρόνια, μέσα στο 2021 θα ξεκινήσουν».