Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ 2019-2020

 

 

  • Βασικός κορμός 10 περσινοί + 10 νεαροί ταλαντούχοι φερέλπιδες
  • ΟΚ η ΠΑΕ με άδεια Super League 1 και εκτός επιτήρησης αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές
  • Διοικητικός ανασχηματισμός με «προαγωγή» του Ανδρέα Οταπασίδη
  • Ανακοινώνει προπονητή, φιλοσοφία – στόχους
  • «Κλειδί» η ΕΡΤ και η υπογραφή της τηλεοπτικής σύμβασης

 

Ο κύβος ερρίφθη!!! Μετά από ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα απραξίας ο οργανισμός της ΠΑΕ Δόξα «ξυπνά» επιτέλους και ουσιαστικά ενεργοποιείται για την περίοδο 2019-2020.

Ο έχων την ευθύνη και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Μπύρος είχε δώσει το περίγραμμα των διασφαλίσεων που αναζητούσε για πιθανή διαδοχή. Ολόκληρος ο μήνας Ιούνιος αναλώθηκε σε επαφές, ραντεβού και τα σχετικά, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού οι προσερχόμενοι δεν είχαν και δεν παρείχαν διασφαλίσεις που να απαιτούν τα προαπαιτούμενα της ομαλής διαδοχής.

Έτσι, με δεδομένο ότι χθες, Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο νόμος της Πολιτείας για την αναδιάρθρωση είναι ενεργός, για την οικονομική εξασφάλισης της νεοσύστατης δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας (Super League 2), η οποία ήδη είναι νομικό πρόσωπο, η υπογραφή των τηλεοπτικών συμβάσεων με την ΕΡΤ να θεωρείται απαραίτητος παράγων για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

 

Αυτό είναι το plan B

 

Για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Δόξα ο χαρακτηρισμός plan Β είναι ουσιαστικά η αποτύπωση μιας σφικτής οικονομικής πολιτικής, χωρίς ακριβά συμβόλαια και τα σχετικά, με την οποία προβλέπεται η παραμονή 8-10 βασικών από τον περσινό βασικό κορμό και την προσθήκη 10 μεταγραφών, με κύριο χαρακτηριστικό ηλικία έως 23 ετών, με όνειρα, ταλέντο και φιλοδοξίες.

 

Ανακοινώνει προπονητή και επιτελείο

 

Εντός ωρών αναμένεται εκ μέρους της ΠΑΕ η οριστικοποίηση του ονόματος του προπονητή για την υλοποίηση του plan B της νέας περιόδου.

 

Εκτός επιτήρησης με δικαίωμα μεταγραφών

 

Αρκετές ομάδες από τη νεοσύστατη Super League 2 έχουν προβλήματα με τον κανονισμό κριτηρίων της δεύτερης φάσης επιτήρησης – αξιολόγησης. Έτσι, η Δόξα αποφεύγει τα γνωστά «πέναλτι» της επιτήρησης για αφαίρεση βαθμών και δικαίωμα μεταγραφών.