ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3/2022 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΣΕΡΡΩΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  •  Σπ. Φιλίππου (προπονητής Δόξας): Οι παίχτες έχουν αντιληφθεί το βάρος των στιγμών
  •  Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Δόξας): Είχαμε προειδοποιήσει την Αλεξανδρούπολη για το ενδεχόμενο ένστασής μας. Τα συμφέροντα της Δόξας πάνω από όλα
  •  Χ. Γρηγορίου (Νομικός Δόξας): Διατηρούμε συγκρατημένη αισιοδοξία. Η απόφαση θα αποτελέσει προδεδικασμένο

 

Η αναδιάρθρωση των κατηγοριών εξ ορισμού έδωσε ξεχωριστό χρώμα στις κατηγορίες, αφού Super League 2 και Γ’ Εθνική οδηγούνται σε περιορισμένο αριθμό ομάδων και δεδομένων.

Διαβάστε επίσης:

Με τον παραπάνω «οδηγό» στη Δόξα οι παλινωδίες ανθρώπων και διοικήσεων έδωσαν τόνο δραματικό και φτάνουμε στην προτελευταία αγωνιστική (27/3) και η αγωνία είναι στο αποκορύφωμά της για αποφυγή ενός άδοξου, προσβλητικού, αγωνιστικού εξοστρακισμού, για να μη βρεθεί η Δόξα στο τοπικό!

 

Την Κυριακή με Παραλίμνι

 

Την Κυριακή 27 Μαρτίου με το Παραλίμνι και στις 3 Απριλίου στον Σοχό οι Μαυραετοί θέλουν το απόλυτο βαθμολογικό κέρδος, πέρα από την όποια τύχη θα έχει η ένσταση κατά της Αλεξανδρούπολης.

 

Δ. Περσίδης: Είχαμε προειδοποιήσει

 

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρης Περσίδης τόνισε ότι η ένσταση που έγινε δεν ήταν «ευθεία βολή», αλλά ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με στελέχη της Αλεξανδρούπολης για το ενδεχόμενος υποβολής αν η Αλεξανδρούπολη δεν εφάρμοζε αυτό που η προκήρυξη του πρωταθλήματος απαιτούσε. Οπότε η υποβολή ήρθε ως επακόλουθο μη τήρησης κανόνων και υποχρεώσεων.