Ο Γ.Σ. Δράμας αναδείχτηκε πρωταθλητής Κ20 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο Final 4 Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γεωργιανής, με «οικοδεσπότη» τον Π.Γ.Σ. Παγγαίο, ο οποίος ανέλαβε τη διοργάνωση του διήμερου Final-4, το οποίο διεξήχθη με τον καλύτερο οργανωτικά τρόπο.

Η Δραμινή ομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο για το 2023, νικώντας τον Α.Ο. Αμυγδαλεώνα με 3-1 σετ, στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ20 (Νεανίδων) και κατακτώντας το Κύπελλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατέλαβαν οι Αμαζόνες, οι οποίες νίκησαν με 3-0 σετ τον Α.Ο Σερρών στον μικρό τελικό.

Το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου κ. Αναστασία Τόλιου επισκέφτηκαν το Δημοτικό Γυμναστήριο (ΔΗΓΑ), κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Γ.Σ. Δράμας, και συνεχάρησαν τα κορίτσια, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για την επιτυχία τους.