Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ NON-STOP PLAY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 100 ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓOI – ΑΠΑΘΕΙΣ

  • Σάββατο 6/2/2021 (ώρα 14.45) ΟΦ Ιεράπετρας – Δόξα (Live ERTFLIX, ERT SPORTS 2)
  • Τετάρτη 10/2/2021 (ώρα 15.00) Δόξα – Παναχαϊκή με άρωμα νοσταλγίας από Α’ Εθνική (Live ΕΡΤ 3)
  •  Επιστροφή Βάντερσον μετά από 10 χρόνια (2011 – Α’ Εθνική) και απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσο-αμυντικού Άντερσον Νασιμέντο
  • ·Τίθεται σε διαβούλευση νέα αναδιάρθρωση, οριστικά δύο επαγγελματικές κατηγορίες – Τέλος η Football League – Αναμένονται οι τελικές ρυθμίσεις
  •  Θ. Κολιτσιδάκης (Προπονητής Δόξας): Τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε μας δημιουργούν ψυχολογικό πρόβλημα

 

Η μετοχική – διοικητική αβεβαιότητα στην ΠΑΕ Δόξα εδώ και 23 πλέον μήνες είναι τα «σχοινιά» που έχουν περιτυλίξει όλο τον οργανισμό. Η παράδοση των μετοχών σε 100 μέλη της Δόξας από τον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Μπύρο δεν είχε τέτοια εξέλιξη που να οδηγήσει την ομάδα σε έναν πλήρες διοικητικό – αγωνιστικό προγραμματισμό. Ως εκ τούτου, οι λύσεις των εθελοντών Χατζηελευθερίου και Καραγιαννίδη (τώρα) είναι πρόσκαιρες και έκτακτες.

Το πρόγραμμα του Φλεβάρη είναι εξοντωτικό για το αγωνιστικό τμήμα, αφού οι αναμετρήσεις Τετάρτη – Σαββατοκύριακο είναι non-stop.

 

Ιεράπετρα – Δόξα

 

Ήδη στην Κρήτη βρίσκεται η αποστολή της ΠΑΕ με 24 παίκτες, όπου είχαμε χθες Τετάρτη 3/2/2021 την αναμέτρηση Χανιά – Δόξα.

Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν στην κωμόπολη της Ιεράπετρας ο τοπικός ΟΦ με τη Δόξα και είναι γεγονός για την τοπική κοινωνία.

Με τον Τίμο Καβακά νέο προπονητή, οι γηπεδούχοι θα βρεθούν απέναντι στη Δόξα, που έχει στις τάξεις της νεοαποκτηθέντες Βάντερσον και Άντερσον που είναι στη διάθεση του προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη.

 

Ντέρμπι από τα παλαιά: Δόξα Παναχαϊκή

 

Θα ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν της Α’ Εθνικής, όπου τα καμάρια της Δράμας και της Πάτρας ήταν από τις ομάδες που κοσμούσαν την τότε Α’ Κατηγορία.

Σίγουρα οι Μαυραετοί θέλουν τη νίκη και καλούνται να ανταποκριθούν κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό.