Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 ο Βουλευτής Ν. Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών. Κατά τη συνάντησή του με τον Αν. Υπουργό κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη ενημερώθηκε για την πορεία και τη διαχείριση των έργων στην περιοχή μας, καθώς επίσης και για την πορεία των αξιολογήσεων και των προσκλήσεων χρηματοδότησης και απορρόφησής τους για δημόσια έργα, δράσεις και ενισχύσεις που απευθύνονται σε διάφορους αποδέκτες.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής κ. Μπλούχος δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό κ. Σκυλακάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του σε θέματα πιστώσεων και συγκεκριμένα για την έγκριση πίστωσης ύψους 1.395.000 €, η οποία αφορά στη λειτουργία του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νικηφόρου.

Ο Υπουργός από την πρώτη στιγμή υπήρξε το ίδιο πρόθυμος να εξαντλήσει την πρόνοιά του και για την έγκαιρη έγκριση πιστώσεων στα Δασαρχεία Δράμας και Κάτω Νευροκοπίου για την απόδοση καυσοξύλων στις ευπαθείς ομάδες των παραδασόβιων οικισμών μας για την περίοδο 2023-2024. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σταματά στιγμή να μεριμνά για κάθε σπιθαμή της επικράτειας, για τις ανάγκες κάθε τόπου, εν προκειμένω του δικού μας».