Στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER, με τίτλο «Συνεργασία φορέων με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας και του αγροτουρισμού της περιοχής παρέμβασης», η Ένωση ξενοδόχων Δράμας συμμετέχει μαζί με τα συνεργατικά μέλη του σχήματος «Γη του Διονύσου» στην έκθεση Philoxenia από 18-20 Νοεμβρίου σε ένα περίπτερο 24 τμ στη θέση ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 – Stand: B5A.

Μαζί μας στο περίπτερο συμμετέχουν παραγωγοί της περιοχής μας όπως, Μαλέας, SEVI Exceptional Botanic, Μανιτάρια Σιδηρονέρου, Μέλι Μενοικίου, Χαρίσκος Αποστάγματα, Παπαδόπουλος – Χαλβάς Ελευθερίου, Πελέχρας Τυροκομικά, Ένωση οινοπαραγωγών Δράμας, το ταξιδιωτικό γραφείο TRAVEL EXPLORE, καθώς και τα ξενοδοχεία Hydrama Grand Hotel και Aloni Hotel & Spa.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν διάφορες γαστρονομικές παρασκευές από τον σεφ Jonathan Harnett, από δραμινά προϊόντα, με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομίας της Δράμας. Η διαδικασία θα προβληθεί στα κοινωνικά δίκτυα της Ένωσης Ξενοδόχων και του πρότζεκτ «Η Γη του Διονύσου».

Την Κυριακή 20/11 στις 12.00 θα κάνουμε μια δυναμική παρουσίαση της Δράμας στο stage του περιπτέρου 14. Η παρουσίαση αφορά την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Δράμας στην τουριστική ανάπτυξη, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις καινοτόμες συνεργασίες με κοινή προοπτική εξέλιξης. Στη παρουσίαση θα συμμετέχουν τοπικοί παραγωγοί και επιχειρηματίες του τόπου μας.

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε όλη την διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης και κυρίως στην παρουσίαση της Δράμας.

 

Με εκτίμηση

Άγγελος Καλλίας

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας