Ο πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας απέστειλε επιστολή στον νέο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο με την ευκαιρία της Ενθρονίσεώς του, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Σεβασμιώτατε,

Σας υποδεχόμαστε στη Δράμα των ηρώων, στη Δράμα των Αγίων. Καλώς ήλθατε σε μία από τις επάλξεις της Ορθοδοξίας μας. Ο λαός μας σας υποδέχεται με αγάπη και σεβασμό. Σας υποδέχεται η γη που περπάτησε ο Εθνοϊερομάρτυρας Άγιος Χρυσόστομος και ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης. Αυτή η παρακαταθήκη είναι βαριά και είμαι βέβαιος πως θα την επωμιστείτε με επιτυχία.

Ως πνευματικός μας πλέον Πατέρας θα έχετε τη συμπαράστασή μας στο πνευματικό σας έργο. Παραλαμβάνετε την ιστορική Μητρόπολη Δράμας που διακόνησε με επιτυχία η φωτεινή προσωπικότητα, ο Μακαριστός Μητροπολίτης μας Κυρός Παύλος. Η εκκλησιαστική και ιερατική σας πορεία αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία στο Θεάρεστο έργο που καλείστε να επιτελέσετε.

Είμαστε κοντά σας να σας βοηθήσουμε για την επιτυχία του έργου σας. Σας ευχόμαστε καλλίκαρπη Ποιμαντορία. Η Παναγία Εικοσιφοίνισσα και ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης ας είναι βοηθοί στο έργο σας.

 

Μαργαρίτης Τζίμας

πρώην Υπουργός