Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δράμας πραγματοποίησε συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Δράμας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Γ. Σαβρίδη και την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, έγιναν γνωστά τα προβλήματα τόσο του εργατικού κινήματος, όσο και των εργαζομένων.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δράμας θεώρησε χρέος να ξεκινήσει τις επαφές με τους φορείς και τους θεσμούς από το Εργατικό Κέντρο, τόσο για λόγους συμβολικούς, όσο και για λόγους ουσίας, καθώς είναι ένα γνήσιο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα. Δόθηκε η υπόσχεση για μια στενή συνεργασία της Ν.Ε. με το Εργατικό Κέντρο. Η νεοσυσταθείσα Ν.Ε, που αποτελείται τόσο από παλιά και έμπειρα στελέχη, όσο και νέα, στόχο και σκοπό έχει, την επανασύνδεση της με την κοινωνία και τους πολίτες, την βάση του Κινήματος. Το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ και θέλει και μπορεί, όχι απλά να είναι ένας ρυθμιστής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αλλά πρωταγωνιστής.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η Γραμματέας της Ν.Ε. Παττυ Κωνσταντινίδου, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Λαζαρίδης Τρύφων, ο Κυριαζής Τάσος, Συνδικαλιστικό Αν. Οργανωτικού, ο Πασταλτζίδης Μίλτος, Αν. Οργανωτικού, και η Εκπρόσωπος Τύπου Μαίρη Βαμβακίδου.