Σε εξέλιξη διενέργεια προκαταρκτικής ανάκρισης από το Τμήμα Τροχαίας

 

Ένα άλλο ζήτημα που τέθηκε στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, αφορούσε την αντίδραση του Δήμου Δράμας για τα προβλήματα που προκύπτουν από τις εργασίες για το φυσικό αέριο. Αφορμή για τα ερωτήματα από πλευράς παρατάξεων της αντιπολίτευσης αποτέλεσε το γεγονός της προσφυγής στη Δικαιοσύνη από τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη για αντίστοιχα προβλήματα στη γειτονική πόλη.

Απαντώντας ο Δήμαρχος κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος έκανε γνωστό πως στις 23 Αυγούστου 2022, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Καψημάλη και Μιχάλη Τάσσου, επισκέφτηκε τον Αντιεισαγγελέα Δράμας και τον ενημέρωσε σχετικά με το ζήτημα, παρουσιάζοντας και όλη την αλληλογραφία που είχε προηγηθεί. Αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης, όπως είπε ο κ. Μαμσάκος, ήταν η έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης. Πλέον, ο Δήμος Δράμας βρίσκεται στη φάση συγκέντρωσης όλων των εγγράφων και στοιχείων, τα οποία αφορούν και προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο δίκτυο της ΔΕΥΑΔ. Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος κ. Καψημάλης έχει δώσει ήδη ένορκη κατάθεση στην Αστυνομία.

Όπως διευκρίνισε λίγη ώρα αργότερα ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσσου, βρίσκεται σε εξέλιξη η διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από την Τροχαία Δράμας, καθώς είχε προηγηθεί σχετική εντολή από την Εισαγγελία Δράμας.