ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΔΟΞΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΡΟΥΖ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΡΓΑΣΙΑ… ΣΥΝ… ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

 

  • Άλεξ Κρουζ: Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα
  • Πέρεθ Τσαμόρο: Μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε πολλά
  • Με κόσμο στο Βόλο – Εκδρομές Δοξαιών από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Δράμα
  • Στ. Βεργέτης (προπονητής Δόξας): Η υποτονική εμφάνιση στην Καβάλα θα λειτουργήσει ως συναγερμός για όλους

 

Ενώ το πρωτάθλημα της Football League αργεί ακόμη, για τον θεσμό του Κυπέλλου η κληρωτίδα έβγαλε μια δύσκολη αποστολή, αφού η αναμέτρηση Νίκης Βόλου – Δόξας Δράνας, ανεξάρτητα κατηγορίας, εμπεριέχει άρωμα ντέρμπι. Ο Στάικος Βεργέτης μετά από 7 φιλικά παιχνίδια καλείται την Κυριακή να παρατάξει μια ενδεκάδα νίκης και πρόκρισης και ψυχολογικούς λόγους, αλλά και εμπορικούς, αφού μια αναμέτρηση με ομάδα Super League εντός έδρας θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Με τον κόσμο κοντά της, η Δόξα την Κυριακή στο Βόλο θέλει πρόκριση και είναι μονόδρομος για όλους, κάτι που επεσήμανε ο προπονητής της ομάδας μετά την όχι καλή εμφάνιση στην Καβάλα.

 

Κρουζ – Τσαμόρο: Μούτσος (πολλά) γκολ

 

Με τους δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές της Δόξας συναντήθηκε η «Εργασία… συν… Αθλητισμός» και μας είπαν τα εξής:

Άλεξ Κρουζ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για την πόλη που βρίσκομαι, αλλά και για την ομάδα. Περιμένω με αγωνία και ελπίζω να ξεκινήσει γρήγορα το πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτιάξουμε πολύ ωραία πράγματα και θα προσπαθήσω πάρα πολύ κι εγώ για αυτό το σκοπό. Υπόσχομαι στους φιλάθλους ότι με δουλειά και όλοι μαζί θα έρθουν χαρές».

Ο Πέρεθ Τσαμόρο με πιο λίγες παραστάσεις στην Ελλάδα, αφού συμπλήρωσε μόλις μια εβδομάδα παρουσίας μας είπε λακωνικά: Εύχομαι σε όλους καλή σαιζόν. Ήρθα σε μια ομάδα που είναι ιστορική και αξιόπιστη και σε μια πόλη που ζει κοντά στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω στους σκοπούς της ομάδας και όλοι μαζί μπορούμε να τους πετύχουμε».