Η ΝΕΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ 4 ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  •  «Βελούδινο» διαζύγιο με τον προπονητή Σπύρο Φιλίππου
  •  Η έλευση νέου προπονητή και η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ ο οδικός χάρτης για τη νέα περίοδο
  •  Η Δράμα με τα μπαράζ της Προσοτσάνης διεκδικεί 3η ομάδα στη νέα Γ’ Εθνική
  •  Οι πιθανές ομάδες του νέου ομίλου

 

Η φράση την Κυριακή 17/4/2022 ταλαίπωρου Δοξαίου φιλάθλου που αποχωρούσε από το δημοτικό γήπεδο Σοχού είναι η πιο αντιπροσωπευτική: «Ποτέ ξανά Σοχό!».

Το βέβαιο είναι ότι η Δόξα θα ξαναβρεθεί στον Σοχό, αφού οι ομάδες ανήκουν στη Γ’ Εθνική, όμως το διακύβευμα και το φάσμα του υποβιβασμού δεν νοείται να ξαναβιωθούν και εδώ είναι το σημείο εκκίνησης διοικητικά και κυρίως αγωνιστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ο Σπ. Φιλίππου

 

Στο συμβούλιο του Γ.Σ. Δόξα (25/4/2022) η νέα χρονιά ξεκίνησε με γενική εκτίμηση της όλης κατάστασης και το «βελούδινο» διαζύγιο με τον Σπύρο Φιλίππου πήρε πρόκριση.

 

Η νέα Γ’ Εθνική και οι απαιτήσεις

 

Η αναδιάρθρωση της κατηγορίας είναι σε εξέλιξη με τον υποβιβασμό (φέτος) των 5 ομάδων από τον 1ο Όμιλο και πλέον από 7 ομίλους θα πάμε σε 4 νέους ομίλους. Και εδώ κάπου οι όποιοι ρομαντισμοί – ερασιτεχνισμοί είναι απαγορευτική προσέγγιση.

 

Υπό διαμόρφωση ο νέος Όμιλος

 

Οι σίγουρες ομάδες: Δόξα, Πανδραμαϊκός, Παραλίμνιο, Άβατο, Θέρμη, Σοχός, Μακεδονικός, ΑΕ Ποντίων, Εδεσσαϊκός, Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, Μηχανιώνα, Λευκίμμη, οι 3 που θα προβιβασθούν από τα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, όπου παίζει η Προσοτσάνη και ανάλογα με ποιοι θα υποβιβασθούν από Super League 2, όπου παίζει η Πανσερραϊκός, Καβάλα, Πιερικός δίνουν ύστατες μάχες, μαζί βέβαια και με τα μπαράζ για άνοδο στη Super League 2 Αγροτικού (ή Πανδραμαϊκού) και Κοζάνης.