ΔΕΚΠΟΤΑ

  • Η Ονειρούπολη 2017-2018 «επιστρέφει»!!!

 

Πέρασαν 14 χρόνια από τη στιγμή που ο Δήμος Δράμας χάραξε τον δρόμο στην ανάπτυξη και δημιουργία χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων στη χώρα μας. Με την Ονειρούπολη ουσιαστικά άλλαξε ο τρόπος εορτασμού των Χριστουγέννων, ενώ σήμερα βασισμένος σε μια ιδιαίτερη φιλοσοφία, σε ένα σύγχρονο μοντέλο σχεδιασμού και λειτουργίας, έφτασε η ώρα να δείξει ότι είναι μπροστά από την εποχή του.

Ο Δήμος Δράμας απαντά στη μεγάλη «πρόκληση» για ανανέωση των χριστουγεννιάτικων πάρκων και σχεδιάζει στην καρδιά της πόλης ένα απόλυτα ανανεωμένο και παραμυθένιο Θεματικό Πάρκο, καθιστώντας αναμφισβήτητα τη Δράμα κορυφαίο ελληνικό προορισμό για όλο το εορταστικό διάστημα.

Η Ονειρούπολη αξιοποιώντας το ισχυρότερο brand name της Ελλάδας στον τομέα των θεματικών πάρκων, την τεράστια εμπειρία από την πολυετή λειτουργία της και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός οργανωμένου σχεδίου, δημιουργεί συνθήκες για τη δημιουργία της κορυφαίας εκδήλωσης με τεράστια επισκεψιμότητα.

Οι «δομικές» φετινές αλλαγές της, καθιστούν τη Δράμα αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και την Ονειρούπολη κορυφαία, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα. Η Ονειρούπολη με εξωστρέφεια πλέον, αποκτά και τη θέση της ανάμεσα στα κορυφαία θεματικά πάρκα της Ευρώπης, στους χώρους του δημοτικού κήπου της Δράμας και της κεντρικής πλατείας.

Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδος υπόσχεται κα πάλι στους επισκέπτες του ξεχωριστές καλλιτεχνικές στιγμές!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους που θέλουν να παρουσιάσουν το φιλανθρωπικό τους έργο να κάνουν τις αιτήσεις τους έως τις 09 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη.

Στις προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει αναλυτικά να περιγράφονται: Η δράση του Συλλόγου σας και οι ημερομηνίες που θέλετε να σας παραχωρηθεί οικίσκος,

Πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Ονειρούπολης Δήμου Δράμας στο παλιό Δημαρχείο (Πλατεία Ελευθερίας, παλιό Δημαρχείο, 2ος όρ.) για την προμήθεια του εντύπου της αίτησης ή για περαιτέρω πληροφορίες.

Τηλ. Επικ. 25210.70097

e-mail: [email protected]

«Με σεβασμό απέναντι στην αθωότητα κάθε παιδικής ψυχής σχεδιάζουμε το ομορφότερο και πιο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας»

Καλώς ήρθατε στο πιο λαμπερό

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό

Καλώς ορίσατε στην Ονειρούπολη της Ελλάδας!

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ονειρούπολης Δήμου Δράμας