Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ιδ. Δικαίου, των Τραπεζών, Ιδ. Καταστημάτων, οικιών κλπ. από 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2018.

Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018 όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και Τραπεζών, μνημείων, πλατειών κλπ.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Το πρωί θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου κλπ.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ώρα 7:00 π.μ. Έπαρση σημαίας στον ιστό της Ελευθερίας από μαθητές Φιλαρμονικής.

Ώρα 7:15 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών και η Φιλαρμονική θα παιανίσει Θούρια εμβατήρια.

Ώρα 10:30 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, για την Εθνική Επέτειο.

Ο πανηγυρικός της ημέρας από τoν κ. Τσορτανίδη Χαράλαμπο, Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης.

Ώρα 11:00 π.μ.

-Θα ψαλλεί στην πλατεία Ελευθερίας επιμνημόσυνη δέηση.

-Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλατείας Ελευθερίας.

-Σιγή ενός λεπτού – Εθνικός Ύμνος.

Ώρα 11:30 π.μ.

Παρέλαση, προπορευόμενης της Φιλαρμονικής του Δήμου, των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων Δημοτικών και Μέσης Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης, του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Συλλόγου Ποντίων Προσοτσάνης «Ο ΠΟΝΤΟΣ» και του Συλλόγου Θρακομικρασιατών Προσοτσάνης.

Τόπος παρέλασης: Τα τμήματα θα παραταχθούν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και θα παρελάσουν στην οδό Γ. Παπανδρέου, κατευθυνόμενα από τον πλάτανο προς την οδό Φιλίππου (ΚΤΕΛ).

Ώρα 5:30μ.μ. Υποστολή σημαίας