ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ Γ. ΚΑΨΗΜΑΛΗ, Τ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Δ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΡΕΜΟΝΤΗ

 

 

Με αποφάσεις του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, ανατέθηκαν επιπλέον αρμοδιότητες σε μέλη της Διοίκησης του Δήμου Δράμας και καλύφθηκαν έτσι τα κενά που υπήρχαν σε τομείς ευθύνης, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταμάτη Ρεμόντη, στις 8 Ιανουαρίου του 2019. Έτσι, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Χατζηγιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Τάσος Χατζηγιάννης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σιδηρόπουλος αναλαμβάνουν επιπλέον αρμοδιότητες σε τομείς που είχε την ευθύνη μέχρι πρότινος, ως Εντεταλμένος Σύμβουλος, ο κ. Ρεμόντης.

Πιο αναλυτικά, με την υπ’ αριθμ. 36 απόφαση (αρ. πρωτ. 1573/18-1-2019) του Δημάρχου κ. Μαμσάκου στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιάννη Καψημάλη ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας. Περαιτέρω με την υπ’ αριθμ. 37 απόφαση (αρ. πρωτ. 1574/18-1-2019) του κ. Μαμσάκου ανατίθεται στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Ανακύκλωσης κ. Δημήτρη Σιδηρόπουλο η εποπτεία και ο συντονισμός επί θεμάτων Πρασίνου, ενώ με την ίδια απόφαση ορίζεται ως Εντεταλμένος Σύμβουλος ο κ. Τάσος Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ. Στον κ. Χατζηγιάννη ανατίθεται η εποπτεία και συντονισμός θεμάτων Καθαριότητας, καθώς και των θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία των δημοτικών νεκροταφείων.