Ολοένα και αυξάνονται τις τελευταίες ημέρες οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, αλλά και τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι είναι φίλη του ζεύγους μίλησε στον Ant1 και στην ουσία υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα όλα έγιναν για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον οποίο ήθελε να κρατήσει στη ζωή της η Ρούλα Πισπιρίγκου και να μη φύγει από το σπίτι.

«Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να τη λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει ότι ήθελε να χωρίσει αλλά δεν μπορώ γιατί την λυπάμαι, Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι έχει καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί την Μαλένα δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν»

Διαβάστε επίσης:

Η φίλη του ζευγαριού περιέγραψε την απάθεια της μητέρας των παιδιών όταν περιέγραφε τους θανάτους: «Μιλούσε για τον θάνατο της Μαλένας λες και διάβαζε κάποιο παραμύθι», σημείωσε

Εν συνεχεία υπογράμμισε ακόμα μία φορά ότι η ίδια εκτιμά ότι η κατηγορούμενη τα έκανε όλα γιατί φοβόταν την απόρριψή από τον σύζυγό της: «Εγώ πιστεύω ότι τα έκανε όλα για τον Μάνο. Εγώ είχα πάει μόνο στης Ίριδας την κηδεία, στης Τζωρτζίνας δεν είχα πάει. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή, Πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να την δω μπροστά μου. Και πιστεύω και τα άλλα δύο -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό».

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «εγώ αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου. Στο Μάνο το είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της».

Πηγή: ethnos.gr