Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Τοπικής Διοίκησης Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μέλη του Δ.Σ., ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ», παράρτημα Δράμας (οδός Κάσσου 28), όπου παρέδωσαν χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή όλων των μελών του Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουμε έμπρακτα τις δράσεις του ανωτέρω συλλόγου.

Με την πράξη αυτή, η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα ήθελε να ευαισθητοποιήσει και κυρίως να προτρέψει κι άλλους συναδέλφους ή συμπολίτες μας να γίνουν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», κάνοντας εγγραφή και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή (15 Ευρώ) ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (https://lampsi.org), προκειμένου να βοηθήσουμε Όλοι Μαζί, ακόμα πιο ουσιαστικά, τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα Ζωής, χαρίζοντάς τους χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία.

Η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ευχαριστεί ιδιαίτερα τις εθελόντριες του παραρτήματος Δράμας Παράσχου Αθανασία και Αλαγκιοζίδου Όλγα, για την πολυετή τους συνεργασία με την Ένωση, αλλά και τη ζεστή υποδοχή που επιφύλαξαν στη Γεν. Γραμματέα της I.P.A. Δράμας Ευκαρπίδου Εύη και στον Ταμία Τσελεπίδη Βασίλη.

«Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και κυρίως παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη διάθεση του Έλληνα Αστυνομικού για ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο», αναφέρει η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.