Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» συνεχίζει δυναμικά και τη νέα χρονιά τη διοργάνωση νέων διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Την τρίτη Κυριακή του νέου έτους και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, ο «Τοίχος της Καλοσύνης» πραγματοποίησε τη «Τοιχοθεραπεία» με θέμα: «Συναισθηματική Διαχείριση: Δράση αντί Αντί-δραση»» με ομιλητή τον κο Παύλο Καστρινάκη, Coach Ενσυνειδητότητας (Mindfulness). Μία διαδραστική «Τοιχοθεραπεία» που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 100 συμμετεχόντων από την αρχή μέχρι το τέλος προσφέροντας τους μέσα από ερωτήσεις και με οδηγό τον ίδιο τον ομιλητή ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων με σκοπό την κατανόηση και τη διαχείρισή τους.

Η έκτη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 με θέμα: «Οικογενειακές σχέσεις στην κρίση της πανδημίας» με ομιλήτρια την κα Μυρσίνη Ισμυρλή, Κοινωνική Λειτουργό και Εκπαιδευόμενη στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, όπου θα συζητηθούν οι αλλαγές που φαίνεται να συντελούνται στις σχέσεις και στα συναισθήματα των μελών μιας οικογένειας από τις επιπτώσεις του Covid-19.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε ακόμα μια κυριακάτικη απογευματινή συνάντηση του «Τοίχου», για να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα, για να ενημερωθούμε και για να συζητήσουμε ένα θέμα που μας αγγίζει κι αφορά όλους μας και που καθίσταται πιο επίκαιρο από ποτέ μέσα στις τρέχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο διαδικτυακό μας ραντεβού για… ομαδική Τοιχοθεραπεία.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας