Σε ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος και δεκάδες Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, αφού δεν έχει την ικανότητα το τριτοβάθμιο όργανο της ΓΣΕΕ μετά από πιέσεις να προκηρύξει γενική απεργία ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών στο έγκλημα των Τεμπών.

Καλούμε τους εργαζόμενους που νιώθουν οργή και θυμό για το προδιαγραμμένο έγκλημα που συντελέστηκε απ όλες τις κυβερνήσεις διαχρονικά στο όνομα της «απελευθέρωσης» και των ιδιωτικοποιήσεων προς όφελος των ιδιωτικών ομίλων με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους, να μην κλείνουν τα μάτια τους, να μην σωπαίνουν.

Χρέος μεγάλο να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, απέναντι στο σάπιο σύστημά τους, γιατί δεν είναι ούτε ατυχία, ούτε κακιά στιγμή, το πρόβλημα είναι ότι το κέρδος είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

Απαιτούμε: Καμία συγκάλυψη του εγκλήματος, να αποδοθούν όλες οι ευθύνες κρατικές, κυβερνητικές, της Ιδιωτικής εταιρείας και ατομικές.

Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας των εργαζομένων και επιβατών.

Απεργιακή Συγκέντρωση 8 Μάρτη στις 11:30π.μ. στην Κεντρική Πλατεία.