ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

 

 

Να γελάμε ή να κλαίμε που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μας κυβερνήσει;

Παραθέτω ότι έχει πει που δείχνουν άτομο που δεν κάνει για Κυβερνήτης, ούτε ακόμη οι παρατρεχάμενοί του.

Δεν γνωρίζω το «παζάρι» του εργοδότη με τον εργαζόμενο είπε και το 8ωρο και η σταθερή εργασία είναι ξεπερασμένα (Παραπολιτικά). Φυσικά αφού δεν έχει εργασθεί ούτε με 2.000 δρχ. το μήνα, ούτε και με 400 ευρώ το μήνα, ούτε υπήρξε άνεργος. Μαζί με τον Άδωνι οραματίζονται μια τεράστια εργασιακή «γαλέρα». Όσο για τη δραπέτευση της οικογένειάς του στο Παρίσι επί Χούντας είπε: Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών παιδί!!! Και γέλασε η Βουλή, όπως γελάμε ακόμη και τώρα όλοι μας.

Στη ΔΕΘ είπε ότι τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία, όταν ρωτήθηκε αν όταν αναλάβει διατηρήσει το παράρτημα του Πρωθυπουργικού Γραφείου. Σπάνια στιγμή αφοπλιστικής ειλικρίνειας. Η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια.

Κάπου στην Κρήτη είχε η Ν.Δ. σίγουρο πως θα ανακηρυσσόταν επίτιμος δημότης, όμως το διέψευσε ο Δήμαρχος. Δεν το ‘χει σε τίποτα λοιπόν να θέλει να αυτοανακηρυχθεί και Πρωθυπουργός!!!

ΣΚΑΙ και σύνδεση με Νέο Βουτζά με Μητσοτάκη, αλλά η σύνδεση δεν ευοδώθηκε και αντί να περιμένει την αποκατάσταση οι τηλεθεατές είδαν τον Κυριάκο να φεύγει. Τότε ο παρουσιαστής είπε: Ακούσαμε τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη!!! Άλλωστε το κανάλι είναι φιλικό προς τη Δεξιά.

Ανακοίνωσε βοήθεια από το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά στις Βρυξέλλες γέλασαν και οι κότες, διότι η Αττική δεν δικαιούται τέτοια βοήθεια, λόγω υψηλού κατά κεφαλή εισοδήματος! Εντυπωσιασμοί με ανακρίβειες!

Fimes.gr: Να βλέπουν οι πολίτες που δηλώνουν αναποφάσιστοι και να τρέχουν μαζί και στις κάλπες για να γλυτώσουν την επιστροφή στο ΔΝΤ και την κοινωνική λεηλασία που αυτός πρεσβεύει.

Στον Πύρρο Δήμα για διένεξη, από τον Τύπο του ‘πε: Μην δίνεις σημασία στους τιμητές. Τιμητής είναι το πρόσωπο που κρίνει αυστηρά τους άλλους, δηλαδή κατήγορος, και όχι αυτός που τιμά κάτι! Χρειάζεται να ‘χει λεξικό…

Και μερικά ευτράπελα. Είπε κάποια δήλωση που έκανε ο Αϊνστάιν. Μια δήλωση που δεν την είπε ποτέ. Στη δε διάρκεια επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη χαιρέτησε «αυθόρμητα και φιλικά» μια… κούκλα βιτρίνας και όταν συνειδητοποίησε την γκάφα του… δαγκωνόταν.

Αχ, Παναγία μου, αυτός ο τύπος θέλει να μας κυβερνήσει! Εδώ ταιριάζει το ποίημα του Λασκαράτου «Πολιτικό μεθύσι»:

Θέλω να ‘χω εξουσία, θέλω να κυριαρχώ.

Εμέ η Δόξα μου να ζήσει

και το Έθνος ας ψοφήσει.

Τα συμπεράσματα δικά σας, ας κρίνουμε σωστά σε αυτές τις εκλογές που έρχονται. Μεγάλη προσοχή Δραμινοί, διαλέγουμε το κόμμα που νοιάζεται για το λαό.