ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ «ΟΞΥΓΟΝΟ» ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Μ. ΗΛΙΑΔΗ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΛΙΟ (ΧΑΦ) ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ:

 

«Πιστέψτε μας, το έχουμε ανάγκη!»

 

  • Η οικογένεια των Μαυραετών στο «Ρέμα» το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023
  • «Οδηγός» για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος η εμφάνιση και η νίκη επί του Παραλιμνίου

 

Η ήττα από το Άβατο και η νίκη επί του Παραλιμνίου μέσα σε 7 ημέρες είναι ο αντιπροσωπευτικός καθρέπτης της αγωνιστικής εικόνας της φετινής περιόδου 2022-2023 για τη Δόξα. Ικανή για όλα, αφού ο αρχικός σχεδιασμός βρέθηκε σε εκτροχιασμό από νωρίς. Η άνετη εξασφάλιση της παραμονής είναι ο άμεσος και το όποιο αύριο το μέγα ζητούμενο.

Είναι το μέγεθος της Δόξας για να πελαγοδρομεί σε κατηγορίες ασύμβατες με την αύρα της; Μπορεί να υπάρξει επανεκκίνηση;

Η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι χωρίς παρουσία ισχυρού διοικητικού σχήματος, η όποια διαχείριση στη Γ’ Εθνική είναι ο κοντινός ορίζοντας.

 

«Τελικός» με Νέστο

 

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αναμέτρηση Δόξας – Νέστου Χρυσούπολης έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού τόσο χρονικά όσο και βαθμολογικά οι βαθμοί είναι «χρυσοί».

 

Μ. Ηλιάδης – Στ. Μπλιός: Ελάτε κοντά μας

 

Με μια φωνή και ένα ψυχισμό οι δύο ποδοσφαιριστές της Δόξας, ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ηλιάδης και ο χαφ Στέλιος Μπλιός, κάνουν κοινή τοποθέτηση, σε δήλωσή τους, για την παρουσία του κόσμου στις αναμετρήσεις της ομάδας.