Η Σάκκαρη βρισκόταν πίσω στο σκορ και στο πέμπτο game κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ

Άδοξο τέλος είχε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό του Kremlin Cup στη Μόσχα καθώς εγκατέλειψε στο 4-1 του πρώτου σετ, με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα να προκρίνεται ξεκούραστα στον τελικό.

Η Σάκκαρη βρισκόταν πίσω στο σκορ και στο πέμπτο game κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ. Φαινόταν να μην αισθάνεται καλά και ο γιατρός με τον φυσιοθεραπευτή της πήραν την πίεση, ενώ της έδωσαν και οξυγόνο. Λίγα λεπτά μετά της ανακοίνωσαν οι ίδιοι πως δεν πρέπει να συνεχίσει το παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε άδοξα για την Ελληνίδα τενίστρια.

Φανταστικό ξεκίνημα η Αλεξαντρόβα

Η Ρωσίδα ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και με love service game έκανε το 1-0. Ακολούθησε ένα μπρέικ με επιστροφή winner και στη συνέχεια κράτησε εύκολα το σερβίς της ξανά για να κάνει το 3-0, αιφνιδιάζοντας την Σάκκαρη.

Πολύ δύσκολα, σε ένα ράλι που φαινόταν χαμένο, η Σάκκαρη μείωσε σε 3-1 από λάθος στο φόρχαντ της αντιπάλου της. Η Αλεξάντροβα ωστόσο για άλλο ένα game κράτησε εύκολα το σερβίς της και έκανε το 4-1. Εκεί ήρθε το ιατρικό τάιμ άουτ για την Σάκκαρη η οποία τελικά εγκατέλειψε την αναμέτρηση.

Στον τελικό η Αλεξάντροβα θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ.

Πηγή: ethnos.gr