Άφιξη υποψήφιων επενδυτών για την ΠΑΕ Δόξα αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στη Δράμα και θα ακολουθήσει καθοριστική συνάντηση με 6μελή αντιπροσωπεία των 98 μικρομετόχων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Μπασμπαρέλα στην ιστοσελίδα metrosport.gr, πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματίας με βάση τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, ο οποίος θα έρθει στη Δράμα με συνεργάτες και τον δικηγόρο του. Το όνομα του υποψήφιου επενδυτή είναι Χρήστος Λάλας. Κατάγεται από το Νεοχώρι Τρικάλων. Μεγάλωσε, όμως, στη Λάρισα. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει «μεγαλώσει» επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και δική του εταιρία. Έχει εστιατόρια στη Γερμανία, αλλά ταυτόχρονα τροφοδοτεί και με ελληνικά προϊόντα πολλές άλλες επιχειρήσεις. Παλιότερα, είχε ενδιαφερθεί και για την Κέρκυρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metrosport.gr, είναι ενήμερος για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, ενώ έχει αντλήσει πληροφορίες γενικά για τον σύλλογο. Παρακολουθεί παιχνίδια, έχει εικόνα και είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπεύει να βάλει τουλάχιστον 300.000 ευρώ στην αρχή, με στόχο να προχωρήσει στο πλάνο του με τη δημιουργία ακαδημιών. Επίσης, το όνομα του Φάνη Γκέκα «παίζει» δυνατά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία και πάρει στην κατοχή του τις μετοχές της Δόξας. Ίσως επιχειρήσει από κοινού με τους συνεργάτες του, να ανοίξουν πόρτες και με ποδοσφαιρικές ομάδες της Γερμανίας.