ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ Γ. ΜΠΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΒΕΡΟΙΑ – ΔΟΞΑ, ΕΤ3, ΩΡΑ 15.00)

 

  • Επιστροφή Καπνίδη (από Άρη), απόκτηση του αμυντικού Βαλλιάνου (από Απόλλων Σμύρνης) και κοντά σε Τζούκιτς (από Τρίκαλα), αλλά και Ταξιάρχη Φούντα (με προϋπηρεσία σε ΑΕΚ και Πανιώνιο)
  • Ν. Κωστένογλου: «Θέλουμε δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού»
  • Out οι Μπαϊκαρά – Ματσούκας για το ματς του Σαββάτου
  • Γ. Μπύρος: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»
  • Με αυτό το σύνθημα διατίθενται άλλες 200.000 ευρώ για μεταγραφική ενίσχυση

 

Το πάθος και το κουράγιο του κ. Γιάννη Μπύρου είναι η σπίθα που κρατά ζωντανή τη Δόξα αυτή τη χρονική περίοδο. Τι κι αν η ομάδα έμεινε πολύ πίσω βαθμολογικά, τι κι αν οι πιο πολλές ομάδες έχουν άμεσα οικονομικά θέματα κι αδυνατούν για τα αυτονόητα. Η Δόξα με τον Γιάννη Μπύρο δεν έχει ρίξει (και δεν θα το κάνει) λευκή πετσέτα. Ήδη ο κ. Μπύρος έδωσε το ΟΚ στο νέο προπονητή κ. Νίκο Κωστένογλου να πραγματοποιήσει εκείνες τις μεταγραφικές κινήσεις, έτσι ώστε το σύνολο να αποκτήσει την ταυτότητα που επιθυμεί ο προπονητής.

 

Ν. Κωστένογλου: Θέλουμε δουλειά

 

Δεν ήταν νικηφόρα η «πρώτη» του Νίκου Κωστένογλου στην αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη (0-0), με τον προπονητή των Μαυραετών να είναι σχετικά ευχαριστημένος με την αμυντική λειτουργία, όχι όμως με την επιθετική ανάπτυξη, πράγμα που δήλωσε και ο ίδιος, τονίζοντας ότι στον τομέα αυτό «θέλουμε δουλειά ακόμη».

 

Γ. Μπύρος: Όσο πιο ψηλά!

 

Το σύνθημα του ανθρώπου που δεν το βάζε κάτω είναι ξεκάθαρο. «Πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», διαθέτοντας ένα ξεχωριστό ποσό για τις μεταγραφές του χειμώνα. Έτσι, οσονούπω θα ανακοινωθούν ο επιθετικός Αντώνης Καπνίδης (γεν. 1992) που βρέθηκε στη Δόξα πριν από μια πενταετία (καλοκαίρι 2012-Γενάρης 2013) στη Super League. Η συνεργασία Κωστένογλου – Καπνίδη στον Άρη ήταν πετυχημένη και ο προπονητής της Δόξας θέλει να επαναλάβει το ίδιο με τον παίκτη τώρα.

Κοντά είναι ο αμυντικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης Βασίλης Βαλλιάνος (γεν. 1988), ο οποίος πέρασε από αρκετές ομάδες (ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Παραλίμνι Κύπρου), παίκτης που επίσης γνωρίζει ο κόουτς της Δόξας.

Το σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθούν άλλες 2 ακόμη ενισχύσεις με επικρατέστερη του Σέρβου Τζούκιτς (από Τρίκαλα), κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Επίσης κοντά βρίσκεται και ο Ταξιάρχης Φούντας (με προϋπηρεσία σε ΑΕ και Τρίκαλα).