Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

 

  • Οι έγγραφες προτάσεις της ΠΑΕ στη διοργανώτρια αρχή
  • Οι ομάδες της Super League 2 δεν επιθυμούν την επιδιωκόμενη από τη Football League αναδιάρθρωση
  • Ιούνιος ο καθοριστικός μήνας για την ΠΑΕ για προγραμματισμό – σχεδιασμό εν μέσω των προβλημάτων της πανδημίας

 

Η ΠΑΕ Δόξα εκπέμπει SOS, αφού έφτασε ο καθοριστικός μήνας Ιούνιος και το όποιο μετοχικό – διοικητικό κενό γίνεται «θηλιά» στο όποιο αύριο.

Στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Ηλίας Χατζηελευθερίου και ήταν ξεκάθαρος λέγοντας:

«Από την αρχή του έτους, μετά την παραίτηση του κ. Μπύρου και μπροστά στο αδιέξοδο, θέσαμε τον εαυτό μας στην ΠΑΕ για το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος, αφού ούτε επενδυτής είμαι ούτε μεγαλομέτοχος. Το ξεκαθάρισα και τότε και το τονίζω και τώρα ότι στις 30 Ιουνίου με τη λήξη της περιόδου η παραίτησή μου είναι δεδομένη».

Με την ξεκάθαρη αυτή θέση του κ. Χατζηελευθερίου και με δεδομένο ότι πρόταση για εμπλοκή δεν υφίσταται έως τώρα, πέρα των όποιων επικοινωνιακών δηλώσεων, το πραγματικό αδιέξοδο στην ΠΑΕ θυμίζει το καλοκαίρι του 2014 με τον αυτό-υποβιβασμό από την τότε Β’ Εθνική στη Γ’. και σίγουρα μια τέτοια αρνητική εξέλιξη θα θυμίζει φάρσα.

Έτσι, με την έλευση του Ιουνίου και με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο με την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και τις αποφάσεις για τα πρωταθλήματα, στη Δόξα υπάρχει μια διάχυτη αβεβαιότητα.

 

Οι προτάσεις της ΠΑΕ Δόξα

 

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Δόξα γνωστοποίησε 7 προτάσεις για το tτρέχον πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και για το επόμενο (σεζόν 2020-2021).

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ΠΑΕ Δόξα είναι οι εξής:

1) Προκαταβολή τηλεοπτικής δόσης Μαΐου 2020

2) Χρηματοδότηση Υγειονομικού πρωτοκόλλου

3) Ολοκλήρωση κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος με την τέλεση των δύο τελευταίων αγωνιστικών

4) Διεξαγωγή Play Off με τη συμμετοχή των έξι (6) πρώτων ομάδων της βαθμολογίας

5) Ματαίωση των Play Out διότι δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

6) Κατοχύρωση οικονομικών δεδομένων της κατηγορίας για την επόμενη χρονιά 2020-2021 (τηλεοπτικά δικαιώματα – ΟΠΑΠ)

7) Τέλεση των αγώνων με την παρουσία φιλάθλων σε ποσοστό 30% της χωρητικότητας των γηπέδων.