ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η «ΟΜΗΡΙΑ 100 ΟΜΑΔΩΝ (SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ) ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ… 100 ΗΜΕΡΩΝ!

 

  • Σέντρα στις 12-13 Νοεμβρίου για τη Γ’ Εθνική με 5 ομίλους των 14 ομάδων
  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Θα κριθούμε στα επίσημα παιχνίδια. Φτάνει ένα πρωτάθλημα φιλικών
  • Έφτασε η ώρα του Πανδράμ στο Διαιτητικό της ΕΠΟ

 

Χρονικό προηγούμενο δεν υπάρχει σε όλο τον υποτυπώδη προηγμένο ποδοσφαιρικό χάρτη από αυτό που βιώνουν η Super League 2 και η Γ’ Εθνική. Σύνολο 100 ομάδες, ο μήνας είναι Νοέμβρης και η προετοιμασία έφτασε στις 100 ημέρες!

Πιάσαμε τελικά Νοέμβριο για να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με ημερομηνία έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 12-13 Νοεμβρίου.

Οι νέοι όμιλοι της Γ’ Εθνικής είναι 5 με 14 ομάδες ο καθένας. Ο 1ος όμιλος είναι ο εξής: Αλεξανδρούπολη, Πανθρακικός, Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης, Βύρων Καβάλας, Καβάλα, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Νέστος Χρυσούπολης, Δόξα Δράμας, Απόλλων Παραλιμνίου, Θερμαϊκός, Καμπανιακός, Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας, Αγροτικός Αστέρας, Πανδραμαϊκός.

 

Κ. Κετσιεμενίδης: «Μας κούρασαν τα φιλικά»

 

Μετά την ήττα με 2-0 στο Παραλίμνι, παρά την καλή εικόνα που είχε η ομάδα, ο προπονητής της Δόξας κ. Κυριάκος Κετσιεμενίδης έδωσε τη δική του εξήγηση, λέγοντας: «Πέρασαν πάνω από 100 ημέρες, δώσαμε ένα πρωτάθλημα φιλικών, κάτι που ψυχικά μας έχει κουράσει. Θέλουμε επίσημη δράση και εκεί θα κριθούμε όλοι μας. Η ομάδα ενισχύθηκε και θέλει τη στήριξη από τον κόσμο».