Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΞΑ 2020-2021 ΜΕ ΦΕΤΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΑΝΟΔΟΥ

 

  • Α. Πετράκης: Μόνος πιο γρήγορα, μαζί πιο μακριά!
  • Θ. Κολιτσιδάκης: Οι απαιτήσεις της κατηγορίας και της Δόξας δεν επιτρέπουν εφησυχασμό
  • Τα «μηνύματα» του 0-0 της Ξάνθης και η πρόβα τζενεράλε στο AEL FC Arena με τον Απόλλων Λάρισας πριν τη «μάχη της Κρήτης» (με Χανιά)

 

Με 20 νέες μεταγραφές η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Δόξας «απαντά» στις απαιτήσεις τόσο της κατηγορίας όσο και των φιλάθλων… Στο ξενοδοχείο «ΚΟΥΡΟΣ», τη Δευτέρα 19-102-2020, η ΠΑΕ έδειξε τα αποκτήματά της και έστειλες προς όλους μηνύματα, που είναι τα εξής:

Στην κατηγορία: Είμαστε εδώ, στόχος η εξάδα ανόδου.

Στον κόσμο: Είστε η δύναμή μας.

Στους ποδοσφαιριστές: Σας εμπιστευόμαστε, «κτίσαμε» τη βάση για… απογείωση.

Στο προπονητικό επιτελείο: Το ποδοσφαιρικό πάθος του ποδοσφαιριστή Κολιτσιδάκη να μεταλαμπαδευτεί σε αγωνιστική προπονητική εφαρμογή.

Στην κοινωνία: Η Δόξα είναι μεγάλο μέγεθος, γιατί συγκινεί και έχει την αποδοχή.

 

Γ. Ξανθόπουλος: Πλάνο τριετίας η άνοδος στη SL1

 

Ξεκάθαρος ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Δόξα Γιάννης Ξανθόπουλος στις θέσεις του και είπε: Είμαι εγώ ο υπεύθυνος του φετινού ρόστερ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Πάμε σε πλάνο τριετίας με στόχο τη Super League 1. Διαφορετικά η αποτυχία μάς οδηγεί στα σπίτιά μας. Θέλουμε μια Δόξα ενεργή με έντονο δραμινό στοιχείο και αυτό είπαμε στις ερασιτεχνικές ομάδες. Κάναμε καλές και αξιόλογες προσθήκες, χωρίς να δαπανηθούν υπέρογκα ποσά.

 

Α. Πετράκης: Πάμε μαζί μακριά

 

Λιγομίλητος, με ξεκάθαρο προσδιορισμό, ο Απόστολος Πετράκης έδωσε το περίγραμμα των ανθρώπων που επέλεξε ως συνεργάτες και ζήτησε την ενεργή παρουσία του κόσμου.

 

Θ. Κολιτσιδάκης: Όχι στον εφησυχασμό

 

Καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει τη «χημεία» των 20 νεοφερμένων + των 10 περσινών παικτών ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της Δόξας Θανάσης Κολιτσιδάκης, κάτι που θέλει 24ωρη εγρήγορση.