Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΠΟΤΑ, Γ. ΨΑΡΡΑΣ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ, Ε. ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ν. ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ

 

 

  • Για την καθοριστική συμβολή της στη δράση που πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο «Ελπίδα»

 

Την εταιρεία SUPER MARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. επισκέφτηκαν, το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, κ. Γιώργος Ψαρράς, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Δράμας, κ. Ευγενία Σαραφίδου, οι οποίοι συναντήθηκαν με το μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης, κ. Νατάσσα Γουντσίδη. Με την επίσκεψη αυτή, «Το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας» της Ονειρούπολης ευχαρίστησε την εταιρεία SUPER MARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. για την καθοριστική συμβολή της στη δράση που πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο «Ελπίδα».

Στο πλαίσιο της φετινής δράσης «Το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας» της Ονειρούπολης, η οποία είναι αφιερωμένη στη μάχη των συνανθρώπων μας απέναντι στον καρκίνο, το κλίμα και το πνεύμα της παραμυθένιας Ονειρούπολης ταξίδεψε στην Αθήνα και άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη «Ελπίδα». Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, τα μηνύματα της αγάπης, της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και του εθελοντισμού ταξίδεψαν από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Δράμα, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, και όλα τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για τη ζωή, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν.

Ο Δήμαρχος Δράμας, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών παρέδωσαν στην κ. Γουντσίδη ευχαριστήρια επιστολή, υλικό από τη δράση στην Αθήνα και αναμνηστικά από τον Σύλλογο «Ελπίδα», εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα SUPER MARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ, για την οικονομική στήριξη που παρείχαν για την πραγματοποίηση της δράσης στην Αθήνα.

Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας, η Ονειρούπολη, απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης, ενώνοντας ολόκληρη την τοπική κοινωνία στο πλευρό των ανθρώπων με καρκίνο και αναδεικνύοντας παράλληλα το πανδραμινό αίτημα για δημιουργία Ογκολογικής Μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.