ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

Η πολιτική της Ν.Δ. έχει καταδικάσει σε ενεργειακή φτώχεια τον λαό. Διότι οι καυστήρες από πετρέλαιο μετατράπηκαν σε καυστήρες για φυσικό αέριο (σημαίνει έξοδα αν και άνεργος ο κόσμος) και τώρα σε πετρέλαιο. Αντί να απολογηθεί για τη στρατηγική της «πράσινης ανάπτυξης» δήλωσε: Είναι λαϊκισμός όταν αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα… όποιος δεν προσαρμόζεται δυστυχώς θα πεθάνει, δια στόματος Στ. Πέτσα.

Πρόκειται για μνημείο κυνισμού και κοινωνικού «Δαρβινισμού» (Δαρβίνος: στον αγώνα για επιβίωση των ατόμων, επικρατούν τα καταλληλότερα άτομα, αυτά που προσαρμόζονται στο περιβάλλον –άρα τα υπόλοιπα πεθαίνουν) που αν κάτι αποδεικνύει, είναι την ανάγκη να «πεθάνουν» πολιτικά όσοι υπηρετούν τέτοιες πολιτικές και τέτοιες απόψεις. Κύριοι της Κυβέρνησης πληρώσετε εσείς τα έξοδα για τις όποιες αλλαγές στους λέβητες (ΚΑΤΙΟΥΣΑ – Βολή στους βολεμένους).

Σοκαριστική δήλωση, προσβάλλει όλη την κοινωνία. Η αλαζονεία συναντά την κοροϊδία (ΣΥΡΙΖΑ).

Η δήλωση αυτή και μετά την ανασκευή είναι αποκαλυπτική πολιτικού κυνισμού (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).

Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να «προσαρμοστεί» στην άσκηση πολιτικής επ’ ωφελεία των Ελλήνων, αλλά προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των ολιγαρχών (Ελληνική Λύση).

Και επειδή το δίκαιο κρίνεται στους δρόμους, όλοι στην απεργία στις 9/11, που πρέπει να ταρακουνήσει το σύστημα και να επικρατήσει γενικός ξεσηκωμός για διεκδικήσεις: Φθηνό ρεύμα, διαμαρτυρία σε παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, προστασία του εισοδήματός μας, μεγάλη ακρίβεια, χαμηλοί μισθοί, ανεργία. Άρα μαζική συμμετοχή στις 9 Νοέμβρη για τους δύσκολους μήνες που ακολουθούν για να στριμώξουν την Κυβέρνηση. Είναι ώρα ΕΥΘΥΝΗΣ για όλους μας.