ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ σχολικού έτους 2019-2020, οφείλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, καθώς και τους αποφοίτους που πήραν μέρος σε αυτές, στα εννέα εξεταστικά, καθώς και στο ειδικό βαθμολογικό κέντρο της Δράμας. Παράλληλα, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές μας που θα εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα, καθώς βέβαια και στους μαθητές και μαθήτριες των Επαγγελματικών Λυκείων που ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους σε λίγες μέρες.

Θερμά συγχαρητήρια όμως ανήκουν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών, καθώς και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, η υποστήριξη των οποίων είχε καταλυτική επίδραση στη συμμετοχή των μαθητών μας σε αυτές τις εξετάσεις.

Θα πρέπει ωστόσο να ευχαριστήσουμε θερμά τους Προέδρους και τα μέλη των Λυκειακών Επιτροπών, την Επιτροπή του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου της Δράμας, την Επιτροπή Εξετάσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, καθώς και τους Επιτηρητές και Βαθμολογητές, για την άριστη συνεργασία που είχαμε, αλλά πρωτίστως για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν, κάτω από τις πραγματικά ιδιαίτερες συνθήκες αυτού του έτους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες βεβαίως ανήκουν και σε όλους τους φορείς του τόπου μας για την εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή τους στη διενέργεια των εξετάσεων. Στο πλαίσιο αυτό, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Δράμας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, τον ΟΤΕ Δράμας, το Γενικό Νοσοκομείο-ΕΚΑΒ Δράμας και τα ΕΛΤΑ Δράμας.

Η διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί ένα σημαντικό, αλλά και συλλογικό γεγονός, το οποίο με την εξαιρετική συνεργασία όλων μας, έφτασε σε ένα αίσιο τέλος. Πλέον στην αναμονή των αποτελεσμάτων, οι ευχές μας ας συνοδεύουν τα όνειρα και τις προσδοκίες των μαθητών μας.

 

Ο Διευθυντής της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας

Δρ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ