ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», Θ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

  • «Όραμα μας ένας έξυπνος και ανθρώπινος Δήμος Προσοτσάνης!»

 

Σε μήνυμά του προς τους συνδημότες του για τις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Προσοτσάνης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», κ. Θόδωρος Αθανασιάδης αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι,

Σε μία εποχή που όλα γύρω μας δείχνουν να απαξιώνουν τον ίδιο τον άνθρωπο, τις ανάγκες του, την καθημερινότητά του, η Αυτοδιοίκηση προβάλλει ως τον πλησιέστερο φορέα, ικανό να αγκαλιάσει τους ανθρώπους και να δώσει λύσεις σε απλά καθημερινά του προβλήματα. Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης οδήγησαν στην πληθυσμιακή αφαίμαξη του Δήμου μας και την οικονομική συρρίκνωση των νοικοκυριών.

Σε αυτή την κατάσταση συντείνουν η υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος στους δημότες, η έλλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού αντιμετώπισης των καθημερινών συμπτωμάτων της οικονομικής κρίσης και η ολική απουσία τοπικής αναπτυξιακής πολιτικής. Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω της βελτίωσης των υποδομών ώστε να προσελκύσουμε νέες επιχειρήσεις στην περιοχή για το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, η αξιοποίηση του πλούσιου φυσικού και πολιτισμικού αγαθού της περιοχής μας μέσω εναλλακτικών μορφών τουρισμού αποτελεί για την περιοχή μας μονόδρομο προς την τοπική ανάπτυξη.

Η απόφασή μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου αφορά ασφαλώς την πορεία του Δήμου μας στα επόμενα χρόνια, τις λύσεις που θέλουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν, τη βελτίωση της ποιότητας στην καθημερινότητά μας. Αφορά όμως και το ύφος και την συμπεριφορά της νέας Δημοτικής Αρχής, την ειλικρίνεια με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζει τους δημότες, την αξιοπιστία στις ενέργειες και τις αποφάσεις της. Για να ασχοληθούμε με τα προβλήματα και όχι με την επικοινωνιακή τους διαχείριση. Για να δημιουργήσουμε μια σχέση σεβασμού και ειλικρίνειας με τους δημότες. Είναι στο χέρι μας να επιβάλλουμε άλλο ύφος και άλλο ήθος στην αυτοδιοίκηση. Είναι στο χέρι μας να λειτουργήσουμε με αξιοπρέπεια. Είναι στο χέρι μας όχι να διαχειριστούμε, αλλά να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Με γνώση, όραμα και δύναμη που πηγάζει από τη στήριξή σας και την πολύχρονη εμπειρία μας στα αυτοδιοικητικά πράγματα, σας καλούμε να συστρατευτείτε μαζί μας, με τη «Δύναμη Δημιουργίας», μακριά από αποκλεισμούς και διαιρέσεις, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για εμάς, για τα παιδιά μας.

Όραμα μας ένας έξυπνος και ανθρώπινος Δήμος Προσοτσάνης!