ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ», Κ. ΠΑΠΑΖΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

  • «Στόχος όλων μας είναι ένας Δήμος πρωτοπόρος, λειτουργικός και σύγχρονος. Δεν μπορεί να μοιάζει ουτοπία. Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε»

 

Σε μήνυμά της προς τους συνδημότες της για τις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου, η υποψήφια Δήμαρχος Δοξάτου, επικεφαλής της παράταξης «συνΕργάζομαι», κ. Κυριακή Παπαζώτου αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,

Την προσεχή Κυριακή ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να αγωνιστώ για τον Τόπο μου, για όσα αξίζει να επιτύχουμε, για τα αυτονόητα αλλά και για όσα φαντάζουν δύσκολα, για τη δημιουργία ενός πρωτοπόρου Δήμου, αξιοποιώντας όσα έχω αποκομίσει από την πολυετή εμπειρία μου κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σας καλώ σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές να επιλέξετε «συνΕργάζομαι», διότι μέσα από την πολυφωνία του συνδυασμού μας θα αναδειχθεί μία νέα εποχή για τον Δήμο Δοξάτου. Ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από νέα πρόσωπα, δραστήρια, πολλά από αυτά με έντονη συλλογική δράση σε πολιτιστικές, αθλητικές και εθελοντικές ομάδες, αλλά και έμπειρα πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει με σεβασμό και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στόχος όλων μας είναι ένας Δήμος πρωτοπόρος, λειτουργικός και σύγχρονος. Δεν μπορεί να μοιάζει ουτοπία. Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε.

Αυτό θα γίνει μόνο με ισχυρές διεκδικήσεις, μέσα από την εργασία και τη συνεργασία, χωρίς διακρίσεις.

Σας ζητώ να ψηφίσετε αξιολογώντας με αντικειμενικά κριτήρια τον συνδυασμό που πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για όλους τους δημότες του Δήμου μας.

Ζητώ την στήριξή σας γιατί πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάμε τον Δήμο Δοξάτου μπροστά!