ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ», Ε. ΤΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

  • «Με τη ψήφο σας μπορείτε να ανατρέψετε με θεαματικό τρόπο το παρόν που σας στοιχειώνει και να εξασφαλίσετε και αναδείξετε εντυπωσιακά το μέλλον των παιδιών σας»

 

Σε μήνυμά του προς τους συνδημότες του για τις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το Δήμο Κ. Νευροκοπίου», κ. Ελευθέριος Ταμπουρίδης αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,

Το Νευροκόπι χρειάζεται σχέδιο, όρεξη, συνεργατική λογική, και πάνω από όλα όραμα για το μέλλον. Ένα μέλλον που αφορά όλους και θα δημιουργείται συνεχώς για όλους, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς εμμονές, χωρίς αποκλεισμούς.

Η εμπειρία που απέκτησα από την πολυετή πορεία στην Αυτοδιοίκηση, σε συνδυασμό με την αγάπη για τον τόπο μου, και κυρίως η πεποίθησή μου ότι ο Δήμος Νευροκοπίου στον οποίο ζω, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισα να τεθώ συνοδοιπόρος μιας άξιας ομάδα συμπολιτών μας, ως επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Δήμο Κ. Νευροκοπίου». Για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί το χρέος απέναντι στα παιδιά μας που αποτελούν την εγγύηση του μέλλοντος μας, και απέναντι στην ιστορική παρακαταθήκη των γονέων μας που αποτελούν την ιστορία μας.

Το μέλλον εξαρτάται από την ευθυκρισία που θα επιδείξετε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, από τους ανθρώπους που θα εμπιστευθείτε, από τις ιδέες που θα αναδείξετε, από τα σχέδια που θα εγκρίνετε. Με τη συμπόρευσή σας, αλλά και με την ψήφο σας. Ψήφο, με την οποία μπορείτε να ανατρέψετε με θεαματικό τρόπο το παρόν που σας στοιχειώνει. Ψήφο, με την οποία μπορείτε να εξασφαλίσετε και αναδείξετε εντυπωσιακά το μέλλον των παιδιών σας! Σκεφθείτε καλά τις περιστάσεις, αναλογιστείτε το διακύβευμα και τιμήστε με την ψήφο σας, στις επερχόμενες εκλογές, την πρόταση που σας καταθέτουμε, σήμερα, εγώ και οι συνοδοιπόροι μου: πρόταση ουσίας, πρόκληση δημιουργίας, εγγύηση επιτυχίας!