Για «λάσπη» και ύβρεις κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τον Αλέξη Τσίπρα σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «φαύλου καθεστώτος Μητσοτάκη».

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας υπήρξε ένας κακός πρωθυπουργός μιας καταστροφικής διακυβέρνησης, γεμάτης ψέματα και αυταπάτες. Σήμερα προσπαθεί να καλύψει το κενό πολιτικής με ‘’λάσπη’’ και ύβρεις. Στην πορεία αυτή θα είναι μόνος του. Δική μας έγνοια είναι η Ελλάδα που αλλάζει, χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως μετατρέπει το κράτος σε μαγαζί και το Μέγαρο Μαξίμου σε εταιρεία. Αποκάλεσε, μάλιστα, τον πρωθυπουργό ενορχηστρωτή αυτού του σκηνικού, «άριστο γόνο που αποδείχθηκε Βαλκάνιος Κουρτς, ο οποίος τρέμει στην ιδέα της εξεταστικής επιτροπής για τη λίστα Πέτσα, αλλά και την έρευνα από το Ευρωκοινοβούλιο των Pandora Papers».

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε για φαύλο καθεστώς που μεθοδικώς στήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια το οποίο μπορεί και πρέπει να ηττηθεί, να αναδειχθεί πρώτη και ισχυρή δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις.

Πηγή: cnn.gr