Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ – ΔΟΞΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10-2-2020 ΣΤΙΣ 16.00 (LIVE ΕΡΤ SPORTS) ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

 

 

  • Π. Στόιλας (βοηθός Κ. Βασιλακάκη): Είχαμε ποδοσφαιρικό εγωισμό με τον Απόλλωνα και δεν είμαστε «ελέφαντες»…
  • Η. Χατζηελευθερίου (Πρόεδρος ΠΑΕ Δόξα): Η παρουσία μου στην ΠΑΕ δεν «ακουμπά» την ίδια την υπόσταση της ΠΑΕ, δεν είμαι άλλωστε επιχειρηματίας για να διαφημιστώ…
  • Τα νέα αγωνιστικά δεδομένα και η διοικητική αρρυθμία στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ είναι αλληλοεξαρτώμενα

 

 

Η αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας 3/2/2020 με τον Απόλλωνα Σμύρνης έστειλε μηνύματα και η αποκωδικοποίησή τους είναι η «βάση» για την αναζήτηση του αύριο.

Α) Αγωνιστικά η ομάδα έβγαλε «καρδιά», ψυχή, θέλω, πίστη και κοντράρισε πανάκριβους και πολυδιαφημισμένους ποδοσφαιριστές.

Β) Διοικητικά η ΠΑΕ είναι σε αναζήτηση, χωρίς βάρη, με κατάλευκο τον φάκελο των υποχρεώσεων, αναζητά την παρουσία ανθρώπων που θα έχουν ικανότητα, τόλμη και πόρους για το μεγάλο άλμα.

Γ) Η βάση της προσέλευσης στη Δόξα είναι σήμερα καλή, αφού χωρίς αγωνιστικούς στόχους οι 1.000 φίλοι είναι δεδομένοι.

Δ) Τέλος, ο εκσυγχρονισμός και οι παρεμβάσεις στο γήπεδο «φωνάζουν».

 

Παναχαϊκή – Δόξα: Το άλλοτε και το σήμερα

 

Είναι η γηπεδούχος Παναχαϊκή μαζί με τους Μαυραετούς δύο από τα επαρχιακά συγκροτήματα που έγραψαν ιστορία στις παλαιότερες δεκαετίες και σήμερα αναζητούν «πυξίδα» προσανατολισμού.

Δύσκολοι καιροί και για τις δύο ομάδες, αφού ουσιαστικά είναι εκτός στόχων για επάνοδο στη Super League 1 και εδώ η κοινή αναζήτηση έχει τον ίδιο «καημό».

Αγωνιστικά η Δόξα θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα και ο προσανατολισμός του κ. Βασιλακάκη έχει στόχο την αμυντική εξασφάλιση (πρωτίστως) και μετά την κόντρα επίθεση στο χώρο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 16.00, σε τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ SPORTS.

 

Έκκληση Η. Χατζηελευθερίου: Είμαστε οριακά

 

Στην κοπή βασιλόπιτας του Γ.Σ. Δόξα εκ των ομιλητών ήταν ο παλαίμαχος κ. Ηλίας Χατζηελευθερίου, ο οποίος ασκεί και τα καθήκοντα του Προέδρου της ΠΑΕ. Ο ίδιος έκανε δημόσια έκκληση σε όλη της κοινωνίας της Δράμας να στηρίξει την λειτουργία της ομάδας. Χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηελευθερίου δήλωσε: «Δεν είμαι επιχειρηματίας, ούτε καταστηματάρχης για να διαφημιστώ. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις στην ΠΑΕ και καλώ τους επιχειρηματίες και τον απλό κόσμο να βρεθούν κοντά». «Μακάρι», τόνισε, «να έρθει μια διάδοχη κατάσταση».