ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GPS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Με 27 ή 28 παίκτες το τελικό φετινό ρόστερ
  • «Άνοιγμα» της διοίκησης στους επιχειρηματίες για στήριξη
  • Α. Τσελεμπής (Πρόεδρος Παλαιμάχων Δόξας): Είμαστε εδώ, στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια

 

Μετά από «παρελάσεις» στην ΠΑΕ επίδοξων μεγαλομετόχων με την απαξίωση να πιάνει κατακόκκινο και «έπαθλο» τον περσινό αυτοϋποβιβασμό από τη Super League 2 στη Γ’ Εθνική και την αποφυγή του εκτροχιασμού για τοπικό (βλέπε Σοχό 17-4-2022). Η Δόξα αναζητά πλέον κανόνες και όρους για αποκατάσταση της κανονικότητας και της αξιοπρέπειας. Προέχει το ηθικό και έπειτα το αγωνιστικό.

Έτσι, την προσεχή Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 είναι η «πρώτη» της νέας περιόδου 2022-2023 στη Γ’ Εθνική των νέων υπό διαμόρφωση 4 ομίλων.

Στη Δόξα πλέον η απουσία ισχυρού οικονομικού παράγοντα οδηγεί στον ψυχισμό και στον συναισθηματισμό των απλών φιλάθλων ως βασικό στήριγμα. Ένας κόσμος που οριακά έχει απενεργοποιηθεί μετά τα δρώμενα στην ΠΑΕ. Έτσι η αναστροφή είναι δύσκολη και θέλει αξιόπιστη προσπάθεια.

 

Άνοιγμα σε επιχειρηματίες και εμπορικό κόσμο

 

Ήδη η Διοίκηση εντείνει τις προσπάθειες για προσφυγή σε επιχειρηματίες και εμπορικό κόσμο ως σανίδα σωτηρίας και επιβίωσης.

 

Παρόντες δηλώνουν οι Παλαίμαχοι

 

Σε αυτή την κινητοποίηση για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας στον ιστορικό σύλλογο, παρόντες δηλώνουν οι Παλαίμαχοι του συλλόγου με τον Πρόεδρο κ. Ανέστη Τσελεμπή να δηλώνει ότι θα πράξουν το αυτονόητο για τη στήριξη.

 

Κ. Κετσιεμενίδης: Με 27 ή 29 το ρόστερ

 

Το «άλμα» στην προσωπική του καριέρα κάνει ο φέρελπις προπονητής της Δόξας κ. Κυριάκος Κετσιεμενίδης, ο οποίος σίγουρα ξέρει ότι τα «θέλω» και τα «πρέπει» είναι αυξημένα.

Ήδη οι επιλογές – μεταγραφές έχουν τη συγκατάθεσή του και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα είναι για πολλούς κριτήριο παραμονής.