ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

  • Με μονοψήφιο αριθμό ενεργών δελτίων ποδοσφαιριστών λόγω ασύμμετρων απαιτήσεων από διερχόμενους και άγνωστους συμβαλλόμενους!
  • Με νομικό τον Βαγγέλη Χατζηιωάννου η δικαστική μάχη
  • Αγωνία και απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων

 

 

Δεν έχει προηγούμενο το νομικό, θεσμικό κενό που υπάρχει στην ΠΑΕ Δόξα από τις προηγούμενες χρήσεις, αφού οι διεκδικήσεις υπέρογκων τροφείων και αποζημιώσεων, κρατούν δέσμια την ομάδα και καθιστούν αβέβαιο το όποιο αύριο.

Διπλή η δικαστική, νομική μάχη για την ΠΑΕ Δόξα, σήμερα Πέμπτη 30/9/2021, καθώς εκδικάζεται στα 12 το μεσημέρι η προσφυγή της ΠΑΕ Δόξα κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο υπό αναμονή έναρξης νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σε αυτή την προσπάθεια, χωρίς την ηθική και οικονομική στήριξη από τον κ. Κώστα Αποστολίδη (RAYCAP), η Δόξα δεν θα είχε καμία προοπτική και τύχη.

Το βέβαιο και αυτό που αποτελεί ζητούμενο είναι στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η Δόξα χωρίς διοικητικό – οικονομικό ηγέτης ποια τύχη μπορεί να έχει…

Ο ρομαντισμός, οι οπαδοί, οι παλαίμαχοι, είναι μέρη της οικογένειας, όμως η απουσία «καπετάνιου» οδηγεί σε απροσδιόριστη πορεία.

Έτσι, μετά τη σημερινή απόφαση, η πιστοποίηση του έμψυχου δυναμικού είναι μια ακόμη διεκδίκηση, αφού όπως προαναφέραμε από την περσινή χρήση υπάρχει οικονομικό – νομικό κενό, ασύμβατο με μια ΠΑΕ και εδώ το μέτωπο είναι πολυεπίπεδο.

 

Με Βαγγέλη Χατζηιωάννου η μάχη

 

Δεν είναι άγνωστος για τον κόσμο της Δόξας ο έγκριτος νομικός κ. Βαγγέλης Χατζηιωάννου, αφού ήταν ενεργός με τις διοικήσεις Ορφανίδη – Νικολαΐδη, όταν και χειρίστηκε άμεσα και «καυτά» θέματα με επιτυχία.